RioFerinand Napisano 4 października Udostępnij Napisano 4 października Cześć, Znalazłem takie wynalazki i chciałbym je sprzedać lub uzyskać informacje czy są coś warte. Nie wiem czy działają. Ktoś pomoże lub zainteresowany? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 4 października Udostępnij Napisano 4 października W latach siedemdziesiatych wzmacniacz lampowy od czegoś takiego nagłaśniał mi niejedną imprezę. Sęk w tym , że to mono. Dżwięk dość niskiej jakości. Wyjmij lampy, trafo to może ktoś się skusi za parę groszy . Reszta na złom. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elektron6 Napisano 4 października Udostępnij Napisano 4 października Projektor - raczej trzeba szukać zainteresowanych na innych forach. Do tego jest zasilacz regulowany na 110v, całkiem fajny ale są niestety głośne ( miałem taki) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts