Hosemartinez Napisano 5 października Udostępnij Napisano 5 października Witam. Na wstępie napiszę że nie jestem audifilem, audiomaniakiem itp. itd. Lubię jak coś gra na cały dom i na ogród tak że szukam kolumn podłogowych do kina domowego tak do 2000 zł. Posiadam subfofer Taga TSW-80 i satelity Taga TAV-S. Dla mnie ok. ale jak czytam na forach to jest tyle możliwości że każda zaprzecza każdej. Co kupić ? Proszę o pomoc. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanKlor Napisano 5 października Udostępnij Napisano 5 października Wilson Raptor 7 albo 9 jak nagniesz budżet lekko. Z tanich kolumn maja dość wysoka skuteczność. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hosemartinez Napisano 5 października Autor Udostępnij Napisano 5 października Raptor 7 1850 na aledrogo. Dzięki warte zastanowienia i 150 wat Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanKlor Napisano 5 października Udostępnij Napisano 5 października Moc nie ma tutaj żadnego znaczenia. Istotne jest aby skuteczność kolumny była wysoka i impedancja (realna) też nie nurkowała w okolicy 3Ohm przy 100 Hz. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hosemartinez Napisano 5 października Autor Udostępnij Napisano 5 października Jak by to napisać... Z wysokimi na lewym uchu masakra prawe jeszcze jako tako sobie radzi. Znam się na czym innym nie na dźwięku i dla tego tu jestem. Kolumienki fajne i dla oka i z recenzji... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanKlor Napisano 5 października Udostępnij Napisano 5 października Zanim kupisz to zobacz gdzie możesz ich posłuchać w swojej okolicy. W sklepie audio pewnie też coś urwiesz. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 7 października Udostępnij Napisano 7 października Jeśli interesuje Cię biały kolor, to Wilsony Raptor 9 w takiej wersji mamy w bdb cenie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eMBe Napisano 7 października Udostępnij Napisano 7 października Dnia 5.10.2024 o 12:30, Hosemartinez napisał: Witam. Na wstępie napiszę że nie jestem audifilem, audiomaniakiem itp. itd. Lubię jak coś gra na cały dom i na ogród tak że szukam kolumn podłogowych do kina domowego tak do 2000 zł. Posiadam subfofer Taga TSW-80 i satelity Taga TAV-S. Dla mnie ok. ale jak czytam na forach to jest tyle możliwości że każda zaprzecza każdej. Co kupić ? Proszę o pomoc. A jaki amplituner masz? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanKlor Napisano 7 października Udostępnij Napisano 7 października W dziale giełda pojawiły się Heco Aurora 700 czarne lekko powyżej tego budżetu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts