Butler Napisano Poniedziałek o 11:53 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 11:53 (edytowany) 46 minut temu, RokidMax napisał: Teraz drugie pytanie doczytałem że mogę podłączyć w systemie 7.1.4 tylko problem jest taki ze nie ma tylu wejść w amplitunerze do podlaczenia tylu głośników Ampli dekoduje wystarczającą ilość kanałów (11) ale stopni końcowych masz tylko 7. Wtedy do wyjść pre-out podłączasz zewnętrzne końcówki mocy, ewentualnie wzmacniacze zintegrowane pozwalające granie by-pass. Edytowano Poniedziałek o 12:01 przez Butler Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RokidMax Napisano Poniedziałek o 17:36 Autor Udostępnij Napisano Poniedziałek o 17:36 Wystawiłem odtwaracz Panasonic na sprzedaż za 600€ jest pelno chetnych ale dużo ludzi pyta o wersje oprogramowania w tym odtwarzaczu wie ktoś dlaczego to takie ważne z czym to sie wiąże mize zostawić go sobie ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fluid81 Napisano Poniedziałek o 17:48 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 17:48 Ja na Twoim miejscu bym zdecydowanie zostawił. To bardzo dobrej klasy odtwarzacz . Nie koniecznie musisz się bawić w kolekcjonowanie filmów na Bl-Ray, ale przecież od czasu do czasu może coś Ci wpadnie . I tak zrobiłeś za.bisty deal Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RokidMax Napisano Poniedziałek o 17:51 Autor Udostępnij Napisano Poniedziałek o 17:51 Czyli do tych 4 głośników musiałbym dokupić dodatkowy wzmacniacz a jak bym zrobił 5.1.2 jak by to wyglądało lepiej od 7 1 bo jak sie domyslam do 5 1.2 nie potrzebował bym dodatkowego wzmacniacza Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bora902 Napisano Poniedziałek o 17:54 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 17:54 16 minut temu, RokidMax napisał: Wystawiłem odtwaracz Panasonic na sprzedaż za 600€ jest pelno chetnych ale dużo ludzi pyta o wersje oprogramowania w tym odtwarzaczu wie ktoś dlaczego to takie ważne z czym to sie wiąże mize zostawić go sobie ? po podlaczeniu do netu mozna wgrac najnowsza wersje ze strony panasonic bez pudelka i papierow to mysle ze wart jest jakies 500 euro max apdejt: pytaja o wersje bo mysla ze tam jest wgrana latka na napisy z dysku usb Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RokidMax Napisano Poniedziałek o 21:58 Autor Udostępnij Napisano Poniedziałek o 21:58 Koledzy mam pytanie jak najlepiej jest podłączyć Arcam avr10 do tv to znaczy jest obecnie podłączony do tv po przez hdmi eARC czy ps5 podpiąć do tv czy Anplitunera jak jest lepiej ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanKlor Napisano Poniedziałek o 22:14 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 22:14 Jeżeli masz tv z pełnym wsparciem dla hdmi 2.1 (alm, vrr itp.) to do tv. W przeciwnym razie nie ma to znaczenia. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RokidMax Napisano Poniedziałek o 22:43 Autor Udostępnij Napisano Poniedziałek o 22:43 Telewizor to Samsung gq75q90tgtxzg Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanKlor Napisano Wtorek o 05:53 Udostępnij Napisano Wtorek o 05:53 Do HDMI4.w TV. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano Wtorek o 07:00 Udostępnij Napisano Wtorek o 07:00 Jak do Berlina to pewnie będzie problem z wysyłka z Polski. Idź do najblizszego salonu audio może za niewielką oplata Ci to wypożycza. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eMBe Napisano Wtorek o 08:13 Udostępnij Napisano Wtorek o 08:13 @RokidMax bez urazy ale zainteresowałbyś się sam chociaż co to jest kino domowe, jakie są podstawy odnośnie zasad ustawienia, konfiguracji, kalibracji itp. Wyrwałeś super zestaw a nie chce Ci się nawet manualów/poradników poczytać? Szanujmy się. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RokidMax Napisano Wtorek o 10:38 Autor Udostępnij Napisano Wtorek o 10:38 No nasz racje później poczytam jak będę miał wiecej czasu w weekend teraz praca praca do tego mały remont mieszkania no i brak czasu ale poczytam zeby was nie męczyć prostymi pytaniami Panasonic sprzedany za 600€ moj stary soundbar tez poszedł za 100€ to w sumie zestaw kosztował mnie 200€ komplet kolumn plus Arcam avr10 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano Środa o 07:13 Udostępnij Napisano Środa o 07:13 nie do wiary. Wciąż nie mogę w to uwierzyć. 10 bym takich kupił. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RokidMax Napisano 13 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 13 godzin temu (edytowany) Canton plus x.2 wystarczą dla Atmos czy lepiej kupić coś lepszego ? Edytowano 13 godzin temu przez RokidMax Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts