Skocz do zawartości

Zestaw Canton Vento 5.1 + Arcam Ar10 + Panasonic DP-UB9004

Recommended Posts

Napisano (edytowany)
46 minut temu, RokidMax napisał:

Teraz drugie pytanie doczytałem że mogę podłączyć  w systemie 7.1.4  tylko problem jest taki ze nie ma tylu wejść w amplitunerze do podlaczenia tylu głośników 

Ampli dekoduje wystarczającą ilość kanałów (11) ale stopni końcowych masz tylko 7. Wtedy do wyjść pre-out podłączasz zewnętrzne końcówki mocy, ewentualnie wzmacniacze zintegrowane pozwalające granie by-pass.

Edytowano przez Butler
Napisano

Ja na Twoim miejscu bym zdecydowanie zostawił.  To bardzo dobrej klasy odtwarzacz . Nie koniecznie musisz się bawić w kolekcjonowanie filmów na Bl-Ray,  ale przecież od czasu do czasu może coś Ci wpadnie . I tak zrobiłeś za.bisty deal  ;)

Napisano
16 minut temu, RokidMax napisał:

Wystawiłem odtwaracz Panasonic na sprzedaż za 600€ jest pelno chetnych ale dużo ludzi pyta o wersje oprogramowania w tym odtwarzaczu wie ktoś dlaczego to takie ważne z czym to sie wiąże mize zostawić go sobie ?

po podlaczeniu do netu  mozna wgrac najnowsza wersje ze strony panasonic 

bez pudelka i papierow to mysle ze wart jest jakies 500 euro max

apdejt:  pytaja o wersje bo mysla ze tam jest  wgrana latka na napisy z dysku usb

Napisano

@RokidMax bez urazy ale zainteresowałbyś się sam chociaż co to jest kino domowe, jakie są podstawy odnośnie zasad ustawienia, konfiguracji, kalibracji itp. Wyrwałeś super zestaw a nie chce Ci się nawet manualów/poradników poczytać? Szanujmy się.

Napisano

No nasz racje później poczytam jak będę miał wiecej czasu w weekend  teraz praca praca do tego mały remont mieszkania no i brak czasu ale poczytam zeby was nie męczyć prostymi pytaniami Panasonic sprzedany za 600€ moj stary soundbar tez poszedł za 100€ to w sumie zestaw kosztował mnie 200€ komplet kolumn plus Arcam avr10 

Napisano

Koledzy jeśli wszystkie urządzenia które posiadam w domu mają port hdmi 2.1 to lepiej będzie jak podłącze je do Tv który tez ma porty hdmi 2.1 a amplituner puszcze po przez Hdmi eARC żeby sam sie uruchamiał strzalki na kablu hdmi maja byc jak sądzę w kierunku amplitunera czy telewizora ?