Rega Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 39 minut temu, Radek Kostrzewski napisał: A pan Romam ALeż szanowny Kolego - na forum wszyscy jesteśmy równi i ...jesteśmy na TY. No właśnie spóźniłęś się kilkadziesiąt minut , bo obiecałem już innemu Koledze Siemensy ECC82 na testy. Niestety , nie mam sklepu i dysponuję bardzo ograniczonymi zasobami lamp, które w miarę możliwości udostępniam Kolegom do potestowania. Skoro mogę , to dlaczego miałbym komuś żałowac:) Odpisz, cytując
Radek Kostrzewski Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu No to serwus ahoj!!!! .Czy mogłoby mnie spotkac takie odsłuchanie tych simensòw ,tak abym w koncu mogłbym dograć raz na zawsze tą cześć przedwzmocnienia na wzmacniaczu.Naprawde nie da sie inaczej tego zrobić nie da siẹ .I sklepu też nie mam jak ty a lamp i obeznania zaden .Co robic pomòż?. Odpisz, cytując
Rega Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Z ECC82 mam jeszcze tylko jednego Telefunkena. Jeśli uda mi się dobrać do pary drugiego, to b,ędziesz pierwszy w kolejce do potestowania. Odpisz, cytując
Radek Kostrzewski Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Kupić a tu zamiast poprawic w odpowiednim kierunku to bedzie moze jeszcze gesciej ,cieplej bardziej anologowo to walka z wiatrakami jak sie nie ma sie pewnosci bo akurat tej lampy sie nie słuchało szkoda pieniażkòw ,błąd okrutny i kosztowny. Znam brimary ,mullardy,-to geste i anologowe granie na srednicy ,sluchanie tego to na kròtką metę pare utworòw i mam już dosyć sluchania odrzuca mnie takie słuchanie .Zarazem ecc83 general electric to juz prawie ok nie takie mulaste ,ale troche anologowe ,ale razem z jedyna para ecc82 mulard to brak stanowczy separacji ,rozdzielczosci instrumentòw i tu wielka porażka,bo to psuje tą barwę takiego zestawienia w wzmacniaczu tu jest zgrzyt okrutny,.Fajnie sie słucha instrumentów rozdzielonych na scenie w ròżnych miejscach sceny ,to jest prawdziwa muzyka!!!!!!! Zeby nie istniało forum to nic a nic bym ,nigdy nie dało sie dość do ładu w wzmacniaczach moze tak pisze ,ale u mnie chyba tak jest. Odpisz, cytując
Hubertrs6. Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 32 minuty temu, Radek Kostrzewski napisał: Nie znam ich ,czy to ogòlnie dostepne i nie drogie lampy.No i czy jest duzo jeszcze na rynku wmiare mało użwanych dostepnie?.Bo faktycznie kupic cos na długi czas z lamp to teraz pewnie o to trudno?. Sa dostepne, na jebaju widzialem kilka par w okolicach 600zl , mam gdzies parke i moglbym ci pozyczyc na posluchanie ale sytuacja geopolityczna sie skomplikowala i nie bardzo ma to sens Odpisz, cytując
Radek Kostrzewski Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 10 minut temu, Hubertrs6. napisał: geopolityczna Czyli chodzi o wojne iran-ameryka.Czy wogòle o oco chodzi dlaczego to jakoś problem .Ja nie jestem łobuzem czy jakoś tak jak moze odbieraż mnie nie pisze tu pierwszy raz a sluchanie brzmienia dobrego to włożyłem ogrom pracy i serca już dużo czasu w tym sie zajmuję. Odpisz, cytując
Hubertrs6. Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Przepraszam, niejasno sie wyrazilem, poprostu kiedys wkladalem cos w pacxke i wysylalem, dzisiaj sprawia to sporo klopotu z clem itd, brexit mocno wszytko pokomplikowal, nawet jak znajomemucos wysylam to czesto mozna sie zdziwic, Odpisz, cytując
Recommended Posts