Skocz do zawartości

Propozycje wzmacniacza

JacekWoy

Recommended Posts

Hej, krótka piłka😀

Potrzebuje listę wzmacniaczy które mają to czego szukam, tak abym mógł więcej o nich poczytać, ewentualnie wypożyczyć i sprawdzić. Oczywiście sprawdzałem internet itp, ale może jest coś nieoczywistego czego nie znalazłem.

- Wzmacniacz ciepło grający, muzykalny, tak aby góra była nieostra i nie kłuła. Im mniej tym lepiej. 

- Bez DACa.

- Wejście XLR

- Wejście trigger in 12v.

Jeśli któryś z powyższych 4 warunków nie jest spełniony to proszę nie pisać😀

Dzięki!

7 godzin temu, JacekWoy napisał:

Hej, krótka piłka😀

Potrzebuje listę wzmacniaczy które mają to czego szukam, tak abym mógł więcej o nich poczytać, ewentualnie wypożyczyć i sprawdzić. Oczywiście sprawdzałem internet itp, ale może jest coś nieoczywistego czego nie znalazłem.

- Wzmacniacz ciepło grający, muzykalny, tak aby góra była nieostra i nie kłuła. Im mniej tym lepiej. 

- Bez DACa.

- Wejście XLR

- Wejście trigger in 12v.

Jeśli któryś z powyższych 4 warunków nie jest spełniony to proszę nie pisać😀

Dzięki!

Cześć,
a w jakim budżecie szukamy urządzenia, do jakich kolumn będziesz je podłączał. Jest kilka ciekawych, dobrych propozycji takich wzmacniaczy, jedynie nie odrzucałbym urządzeń, które mają wbudowany DAC, gdyż obecnie znaczna większość wzmacniaczy ma już DAC na pokładzie. Ale w większości przypadków jest to bardzo prosty, tani DAC, który nie podwyższa znacząco ceny wzmacniacza (rozumiem Cię, że nie chcesz dopłacać do funkcjonalności, z której nie będziesz korzystać).