Tomalcia Napisano 5 listopada Autor Udostępnij Napisano 5 listopada Dnia 27.10.2024 o 09:33, Q21 napisał: Proponuję posłuchać Cambridge Audio CXA61 i Audiolab 6000A Play, to dwa wzmacniacze bardzo często dobierane do kolumn Dali Zensor lub obecnie Oberon. Cambridge zagra bardziej jasno, wyraźniej podkreśli górę pasma. Do listy odsłuchowej dorzuciłbym jeszcze Musical Fidelity M3si. Bardziej dociążone, gęste granie. A jako streaming do wzmacniaczy bez funkcji sieciowych zaproponowałbym WiiM. Zapraszam serdecznie do naszego salonu na odsłuchy, porównania oraz oczywiście indywidualne wyceny dla forumowiczów. A czy Cambridge audio cxa81 coś poprawi w tym zestawie? Jeszcze znalazłem Arcam sa20 ale mało opinii jak zagra z dali Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz Kluczynski Napisano 5 listopada Udostępnij Napisano 5 listopada 6 minut temu, Tomalcia napisał: A czy Cambridge audio cxa81 coś poprawi w tym zestawie? Jeszcze znalazłem Arcam sa20 ale mało opinii jak zagra z dali Pewnie Arcam dobrze zagra z Zensor 7.U mnie przez pewien czas Arcam SA30 grał z Zensor 5 i wyciskał z nich dużo więcej niż tańszy wzmacniacz Marantza. Ale chcąc iść dalej najpierw zastąpiłem Zenzory 5 innymi kolumnami. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 5 listopada Udostępnij Napisano 5 listopada 1 godzinę temu, Tomalcia napisał: A czy Cambridge audio cxa81 coś poprawi w tym zestawie? Jeszcze znalazłem Arcam sa20 ale mało opinii jak zagra z dali Poprawi względem czego? W porównaniu do CXA61 różnica nie jest duża, ale jest słyszalna Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomalcia Napisano 8 listopada Autor Udostępnij Napisano 8 listopada Chyba z tych pewniejszych to pozostaje ; audiolab 6000a/ play cambridge cxa61 Nad 368. te 2 pierwsze q21 ma dobre ceny☺️ który z tych zagra lepiej dołem przy cichszym odsłuchu aby nie była słyszalna tylko góra? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 8 listopada Udostępnij Napisano 8 listopada Audiolab gra cieplej, ma bardziej wypełniony dół od Cambridge'a. Szukając jednak fajnego dołu sprawdziłbym nieco droższą opcję, ale bardzo mocno przecenioną. Mianowicie Quad Artera Solus Play. Cena bazowa była znacznie wyższa, a jak na tę cenę, to próżno szukać lepszego sprzętu moim zdaniem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomalcia Napisano 9 listopada Autor Udostępnij Napisano 9 listopada 18 godzin temu, Q21 napisał: Audiolab gra cieplej, ma bardziej wypełniony dół od Cambridge'a. Szukając jednak fajnego dołu sprawdziłbym nieco droższą opcję, ale bardzo mocno przecenioną. Mianowicie Quad Artera Solus Play. Cena bazowa była znacznie wyższa, a jak na tę cenę, to próżno szukać lepszego sprzętu moim zdaniem. Ciekawe Ładny all in one 10 minut temu, Tomalcia napisał: Ciekawe 18 godzin temu, Q21 napisał: Audiolab gra cieplej, ma bardziej wypełniony dół od Cambridge'a. Szukając jednak fajnego dołu sprawdziłbym nieco droższą opcję, ale bardzo mocno przecenioną. Mianowicie Quad Artera Solus Play. Cena bazowa była znacznie wyższa, a jak na tę cenę, to próżno szukać lepszego sprzętu moim zdaniem. Wiekowy sprzęcik, a jak platforma strumieniowa się spisuje? Mocno się zastanawiam nad nim🤔 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomalcia Napisano 9 listopada Autor Udostępnij Napisano 9 listopada (edytowany) 19 godzin temu, Q21 napisał: Audiolab gra cieplej, ma bardziej wypełniony dół od Cambridge'a. Szukając jednak fajnego dołu sprawdziłbym nieco droższą opcję, ale bardzo mocno przecenioną. Mianowicie Quad Artera Solus Play. Cena bazowa była znacznie wyższa, a jak na tę cenę, to próżno szukać lepszego sprzętu moim zdaniem. Edytowano 9 listopada przez Tomalcia Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomalcia Napisano 9 listopada Autor Udostępnij Napisano 9 listopada 19 godzin temu, Q21 napisał: Audiolab gra cieplej, ma bardziej wypełniony dół od Cambridge'a. Szukając jednak fajnego dołu sprawdziłbym nieco droższą opcję, ale bardzo mocno przecenioną. Mianowicie Quad Artera Solus Play. Cena bazowa była znacznie wyższa, a jak na tę cenę, to próżno szukać lepszego sprzętu moim zdaniem. Sprzedajecie z mozliwoscia odsłuchu i wymianą jak by coś? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomalcia Napisano 9 listopada Autor Udostępnij Napisano 9 listopada 22 godziny temu, Q21 napisał: Audiolab gra cieplej, ma bardziej wypełniony dół od Cambridge'a. Szukając jednak fajnego dołu sprawdziłbym nieco droższą opcję, ale bardzo mocno przecenioną. Mianowicie Quad Artera Solus Play. Cena bazowa była znacznie wyższa, a jak na tę cenę, to próżno szukać lepszego sprzętu moim zdaniem. Zamówiony, mam nadzieję że się nada ten Quad😀 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Palmos Napisano 9 listopada Udostępnij Napisano 9 listopada Dnia 8.11.2024 o 19:15, Q21 napisał: sprawdziłbym nieco droższą opcję, ale bardzo mocno przecenioną. Mianowicie Quad Artera Solus Play 2 godziny temu, Tomalcia napisał: Zamówiony No i premia wpadnie... No i jeszcze nadgodzinki... 😁 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomalcia Napisano Poniedziałek o 12:01 Autor Udostępnij Napisano Poniedziałek o 12:01 Dnia 9.11.2024 o 20:55, Palmos napisał: No i premia wpadnie... No i jeszcze nadgodzinki... 😁 Jak się należy to czemu nie, zawsze jakaś pomoc od niego☺️ mam nadzieję że dobrze polecił🤔😀 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomalcia Napisano Poniedziałek o 14:23 Autor Udostępnij Napisano Poniedziałek o 14:23 Dnia 5.11.2024 o 10:15, Q21 napisał: Poprawi względem czego? W porównaniu do CXA61 różnica nie jest duża, ale jest słyszalna Dnia 8.11.2024 o 19:15, Q21 napisał: Audiolab gra cieplej, ma bardziej wypełniony dół od Cambridge'a. Szukając jednak fajnego dołu sprawdziłbym nieco droższą opcję, ale bardzo mocno przecenioną. Mianowicie Quad Artera Solus Play. Cena bazowa była znacznie wyższa, a jak na tę cenę, to próżno szukać lepszego sprzętu moim zdaniem. Jeszcze jedno pytanko, zostały mi kable Van den Hul CS-122 Hybrid , czy będą dobre do tego zestawu czy szukać innych🤔 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano Wtorek o 09:15 Udostępnij Napisano Wtorek o 09:15 Dnia 9.11.2024 o 13:40, Tomalcia napisał: Wiekowy sprzęcik, a jak platforma strumieniowa się spisuje? Mocno się zastanawiam nad nim🤔 DTS ma przeciwników i fanów. Jak wszędzie, mogą zdarzyć się problemy Dnia 9.11.2024 o 14:52, Tomalcia napisał: Sprzedajecie z mozliwoscia odsłuchu i wymianą jak by coś? Ogółem tak, możesz napisać/zadzwonić z prośbą o nasza sztukę testową 18 godzin temu, Tomalcia napisał: Jeszcze jedno pytanko, zostały mi kable Van den Hul CS-122 Hybrid , czy będą dobre do tego zestawu czy szukać innych🤔 Kwestię okablowania zostaw na koniec, to już finalny szlif systemu Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomalcia Napisano Wtorek o 09:28 Autor Udostępnij Napisano Wtorek o 09:28 11 minut temu, Q21 napisał: DTS ma przeciwników i fanów. Jak wszędzie, mogą zdarzyć się problemy Ogółem tak, możesz napisać/zadzwonić z prośbą o nasza sztukę testową Kwestię okablowania zostaw na koniec, to już finalny szlif systemu Kupiłem już u was tego Quada ☺️ Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomalcia Napisano Wtorek o 14:12 Autor Udostępnij Napisano Wtorek o 14:12 4 godziny temu, Tomalcia napisał: Kupiłem już u was tego Quada ☺️ Kupiłem i nie mam🤦🏻😔 dziś tel. Od Q21 że się sprzedał ponoć w tym samym czasie 🤷♂️ tak więc szukam dalej, Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomalcia Napisano 2 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 2 godziny temu Dnia 26.10.2024 o 22:06, Tomalcia napisał: Witam, po przerwie wracam do szukania wzmacniacza do kolumn dali zensor 7 . pomieszczenie ok 35 m2, Będzie podłączony pod Tv i muza z telefonu lub streamingu . chcę aby był lepszy dół przy niegłośnym odsłuchu. mam na oku: cambridge cxa61 audiolab 600a Marantz PM7000N budżet wzm.all in one -do 4000 lub wzmacniacz +streamer do 4000zł Po przeanalizowaniu trochę zmiana w wyborze. Cyrus One cast cambridge cxa81 MK2 Arcam A15 audiolab 7000a z tych tylko arcam nie ma Hdmi.a do Cyrus’s nie trzeba streamera. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts