Tomalcia Napisano 13 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 13 godzin temu 1 godzinę temu, Q21 napisał: Ważne pytanie, a mianowicie - słuchałeś na wbudowanym DACu, czy tym ze streamerów? Jeśli na wbudowanym, to możesz iść w tańsze rozwiązania. Jeśli na tym ze streamera, to przeskok jest spory. Ogółem oba bardzo dobrze się sprawdzają. Na tym że streamerów jak cxn100 i st5 evo 75 z wbudowanego i różnica słyszalna Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 16 godzin temu, Tomalcia napisał: Witam, odsłuch Cambridge cxa81 z streamer Cambridge cxn100 Cambridge Evo75 Arcam A15 + arcan ST5. odsłuchowo evo odpadł-gra to dobrze ale przy tamtych jednak brakuje pazura pozostaje walka cxa81 z A15 każdy ma coś w sobie że chce się słuchać , lekka różnica dźwięku jest ale nie na minus, cxa 81 myślę że dynamiczniej gra przy utworach rockowych a arcam troszeczkę cieplej ale też na +. Ciężko wybrać , w Arcam lepszy design i kolor co pasuje . Mam pytanie jak ze streamer Cambridge-Arcam, miał ktoś do czynienia z nimi i może polecić i jakie plusy i wady? Czy lepiej zaoszczędzić i dać Wiim ultra itp.? Czy nie tędy droga? Miałem porównać z czymś cieplejszym Te dwa to oba rockowe, mocne brzmienia. No tak wybierając Wiim Ultra zaoszczędzisz. Aczkolwiek on jeszcze delikatnie spotęguje to brzmienie. 14 godzin temu, Tomalcia napisał: Tak tylko już cena za komplet wchodzi w okolice 10 tyś, win pro/ultra x3 tańszy ale czy aż tak gorszy dźwięk ? To szukaj CXN V2 za 3K Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts