Tomalcia Napisano 22 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 22 godziny temu 1 godzinę temu, Q21 napisał: Ważne pytanie, a mianowicie - słuchałeś na wbudowanym DACu, czy tym ze streamerów? Jeśli na wbudowanym, to możesz iść w tańsze rozwiązania. Jeśli na tym ze streamera, to przeskok jest spory. Ogółem oba bardzo dobrze się sprawdzają. Na tym że streamerów jak cxn100 i st5 evo 75 z wbudowanego i różnica słyszalna Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 10 godzin temu Udostępnij Napisano 10 godzin temu 16 godzin temu, Tomalcia napisał: Witam, odsłuch Cambridge cxa81 z streamer Cambridge cxn100 Cambridge Evo75 Arcam A15 + arcan ST5. odsłuchowo evo odpadł-gra to dobrze ale przy tamtych jednak brakuje pazura pozostaje walka cxa81 z A15 każdy ma coś w sobie że chce się słuchać , lekka różnica dźwięku jest ale nie na minus, cxa 81 myślę że dynamiczniej gra przy utworach rockowych a arcam troszeczkę cieplej ale też na +. Ciężko wybrać , w Arcam lepszy design i kolor co pasuje . Mam pytanie jak ze streamer Cambridge-Arcam, miał ktoś do czynienia z nimi i może polecić i jakie plusy i wady? Czy lepiej zaoszczędzić i dać Wiim ultra itp.? Czy nie tędy droga? Miałem porównać z czymś cieplejszym Te dwa to oba rockowe, mocne brzmienia. No tak wybierając Wiim Ultra zaoszczędzisz. Aczkolwiek on jeszcze delikatnie spotęguje to brzmienie. 14 godzin temu, Tomalcia napisał: Tak tylko już cena za komplet wchodzi w okolice 10 tyś, win pro/ultra x3 tańszy ale czy aż tak gorszy dźwięk ? To szukaj CXN V2 za 3K Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu 13 godzin temu, Tomalcia napisał: Na tym że streamerów jak cxn100 i st5 To różnica będzie spora. Najlepiej byłoby udać się na jeszcze jeden odsłuch, gdzie sprawdzisz oba wzmacniacze z WiiMem UItra. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomalcia Napisano 4 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 4 godziny temu Szkoda że nie miałem możliwości porównanie z evo 150 bo 75 odstawała, czy 150 przybliży się do zestawu cxa 81 z cxn względem 75? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 59 minut temu Udostępnij Napisano 59 minut temu W kwestii sygnatury brzmienia EVO 75 i EVO 150 się nie różnią. Poprawia się dynamika, zejście, mikrodetal. Więc zależy od tego, czego Ci brakowało Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts