Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
6 godzin temu, Tomalcia napisał:

Szkoda że nie miałem możliwości porównanie z evo 150 bo 75 odstawała, czy 150 przybliży się do zestawu cxa 81 z cxn względem 75?

Dowiedziałem się że zamiast 75 odsłuch był na 150🤦🏻 tak więc tematu nie ma i wybór prosty cxa81mk2 + cxn100 🥳

Napisano
18 godzin temu, Tomalcia napisał:

Szkoda że nie miałem możliwości porównanie z evo 150 bo 75 odstawała, czy 150 przybliży się do zestawu cxa 81 z cxn względem 75?

150 gra lepiej niz 75 Ale to nie jest brzmienie jak CXA. On jest bardziej liniowy.

11 godzin temu, Tomalcia napisał:

Dowiedziałem się że zamiast 75 odsłuch był na 150🤦🏻 tak więc tematu nie ma i wybór prosty cxa81mk2 + cxn100 🥳

No i temat zamknięty.

Miłego użytkownia i odkrywania nowych wybrzmień!

Napisano
12 godzin temu, Tomalcia napisał:

To już w ogóle zgodnie z moimi przewidywaniami. Czasami ciężko jest uznać wyższość CXA81 nad EVO, z uwagi na różnicę w cenie, ale rzeczywiście one nie grają identycznie. Ta energia CXA81 i wykop z jakim gra jest charakterystyczna :)

Napisano
13 godzin temu, Tomalcia napisał:

Zapraszam na wycenę w razie czego ;) 

Napisano
51 minut temu, Salon Planeta Dźwięku napisał:

To już w ogóle zgodnie z moimi przewidywaniami. Czasami ciężko jest uznać wyższość CXA81 nad EVO, z uwagi na różnicę w cenie, ale rzeczywiście one nie grają identycznie. Ta energia CXA81 i wykop z jakim gra jest charakterystyczna :)

Prawda, to trzeba usłyszeć☺️ jak bym kupił evo bez odsłuchu innych to też bum był zadowolony a tak wybrałem to co lepsze według mnie😁