Tomalcia Napisano 8 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 8 godzin temu Szkoda że nie miałem możliwości porównanie z evo 150 bo 75 odstawała, czy 150 przybliży się do zestawu cxa 81 z cxn względem 75? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu W kwestii sygnatury brzmienia EVO 75 i EVO 150 się nie różnią. Poprawia się dynamika, zejście, mikrodetal. Więc zależy od tego, czego Ci brakowało Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomalcia Napisano 1 godzinę temu Autor Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 6 godzin temu, Tomalcia napisał: Szkoda że nie miałem możliwości porównanie z evo 150 bo 75 odstawała, czy 150 przybliży się do zestawu cxa 81 z cxn względem 75? Dowiedziałem się że zamiast 75 odsłuch był na 150🤦🏻 tak więc tematu nie ma i wybór prosty cxa81mk2 + cxn100 🥳 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts