Tomalcia Napisano wczoraj o 13:17 Autor Udostępnij Napisano wczoraj o 13:17 Szkoda że nie miałem możliwości porównanie z evo 150 bo 75 odstawała, czy 150 przybliży się do zestawu cxa 81 z cxn względem 75? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 21 godzin temu Udostępnij Napisano 21 godzin temu W kwestii sygnatury brzmienia EVO 75 i EVO 150 się nie różnią. Poprawia się dynamika, zejście, mikrodetal. Więc zależy od tego, czego Ci brakowało Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomalcia Napisano 18 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 18 godzin temu 6 godzin temu, Tomalcia napisał: Szkoda że nie miałem możliwości porównanie z evo 150 bo 75 odstawała, czy 150 przybliży się do zestawu cxa 81 z cxn względem 75? Dowiedziałem się że zamiast 75 odsłuch był na 150🤦🏻 tak więc tematu nie ma i wybór prosty cxa81mk2 + cxn100 🥳 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu 18 godzin temu, Tomalcia napisał: Szkoda że nie miałem możliwości porównanie z evo 150 bo 75 odstawała, czy 150 przybliży się do zestawu cxa 81 z cxn względem 75? 150 gra lepiej niz 75 Ale to nie jest brzmienie jak CXA. On jest bardziej liniowy. 11 godzin temu, Tomalcia napisał: Dowiedziałem się że zamiast 75 odsłuch był na 150🤦🏻 tak więc tematu nie ma i wybór prosty cxa81mk2 + cxn100 🥳 No i temat zamknięty. Miłego użytkownia i odkrywania nowych wybrzmień! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salon Planeta Dźwięku Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu 12 godzin temu, Tomalcia napisał: Dowiedziałem się że zamiast 75 odsłuch był na 150🤦🏻 tak więc tematu nie ma i wybór prosty cxa81mk2 + cxn100 🥳 To już w ogóle zgodnie z moimi przewidywaniami. Czasami ciężko jest uznać wyższość CXA81 nad EVO, z uwagi na różnicę w cenie, ale rzeczywiście one nie grają identycznie. Ta energia CXA81 i wykop z jakim gra jest charakterystyczna Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 13 godzin temu, Tomalcia napisał: Dowiedziałem się że zamiast 75 odsłuch był na 150🤦🏻 tak więc tematu nie ma i wybór prosty cxa81mk2 + cxn100 🥳 Zapraszam na wycenę w razie czego Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomalcia Napisano 4 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 4 godziny temu 51 minut temu, Salon Planeta Dźwięku napisał: To już w ogóle zgodnie z moimi przewidywaniami. Czasami ciężko jest uznać wyższość CXA81 nad EVO, z uwagi na różnicę w cenie, ale rzeczywiście one nie grają identycznie. Ta energia CXA81 i wykop z jakim gra jest charakterystyczna Prawda, to trzeba usłyszeć☺️ jak bym kupił evo bez odsłuchu innych to też bum był zadowolony a tak wybrałem to co lepsze według mnie😁 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz Kluczynski Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu Evo od początku było przereklamowane, fakt ładne gdy wchodziło, bardzo funkcjonalne ale dzwiękowo 3 no co najwyżej 4 w 10 stopniowej skali. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts