Tomalcia Napisano 2 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 2 godziny temu Dnia 27.10.2024 o 09:33, Q21 napisał: Proponuję posłuchać Cambridge Audio CXA61 i Audiolab 6000A Play, to dwa wzmacniacze bardzo często dobierane do kolumn Dali Zensor lub obecnie Oberon. Cambridge zagra bardziej jasno, wyraźniej podkreśli górę pasma. Do listy odsłuchowej dorzuciłbym jeszcze Musical Fidelity M3si. Bardziej dociążone, gęste granie. A jako streaming do wzmacniaczy bez funkcji sieciowych zaproponowałbym WiiM. Zapraszam serdecznie do naszego salonu na odsłuchy, porównania oraz oczywiście indywidualne wyceny dla forumowiczów. A czy Cambridge audio cxa81 coś poprawi w tym zestawie? Jeszcze znalazłem Arcam sa20 ale mało opinii jak zagra z dali Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz Kluczynski Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, Tomalcia napisał: A czy Cambridge audio cxa81 coś poprawi w tym zestawie? Jeszcze znalazłem Arcam sa20 ale mało opinii jak zagra z dali Pewnie Arcam dobrze zagra z Zensor 7.U mnie przez pewien czas Arcam SA30 grał z Zensor 5 i wyciskał z nich dużo więcej niż tańszy wzmacniacz Marantza. Ale chcąc iść dalej najpierw zastąpiłem Zenzory 5 innymi kolumnami. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, Tomalcia napisał: A czy Cambridge audio cxa81 coś poprawi w tym zestawie? Jeszcze znalazłem Arcam sa20 ale mało opinii jak zagra z dali Poprawi względem czego? W porównaniu do CXA61 różnica nie jest duża, ale jest słyszalna Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts