Przemo123 Napisano 27 października Udostępnij Napisano 27 października Cześć, mam problem, do wczoraj wieczora wszystko było ok, ale jak szedłem spać nie mogłem wyłączyć amplitunera za pomocą pilota. Mimo, ze zapala się lampka przy send i reaguje na inne komendy takie jak zmiana głośności nie wyłączał się. Nie pomaga wyłączenie przyciskiem ani odłączenie od prądu. Dzisiaj użyłem przycisku sleep, jednak gdy wyłączył się po 10 minutach nie reagował na przycisk on podobnie jak wcześniej na off. Uruchomiłem go ponownie kręcąc gałką input selector, jednak tak jak wcześniej nie reaguje na off. Ktoś ma pomysł o co może tutaj chodzić? Pozdrawiam! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eMBe Napisano 27 października Udostępnij Napisano 27 października Próbowałeś wymienić baterie w pilocie? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pm525 Napisano 27 października Udostępnij Napisano 27 października Jak wymiana baterii nie podziala to moze reset do ustawien fabrycznych.Mi kiedys amp sie wylaczal sam nagle po paru sekundach(wg serwisu nie mogl ustawic poziomu glosnosci na roznych kanalach) i tez wylacznie z sieci nie dzialalo, a zwykly restet przez serwis zalatwil sprawe calkowicie(ze, sam tego nie sprobowalem niestety) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo123 Napisano 27 października Autor Udostępnij Napisano 27 października Już znalazłem rozwiązanie trzeba nacisnąć przycisk amp + przycisk off na pilocie. Dzięki za pomoc! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanKlor Napisano 28 października Udostępnij Napisano 28 października Zablokuj sobie druga strefę to nie będziesz miał niespodzianek. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 28 października Udostępnij Napisano 28 października Przestawił się do obslugi innej strefy innego urzadzenia. Zdarza się. Dobrze że to złapałeś. Glupota a denerwuje. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts