Skocz do zawartości

Denon PMA-3000NE - nowy wzmacniacz stereo - interesujacy "piecyk" za 15.5k zł

Recommended Posts

Napisano

@Tweeter2016 cena wydaje się sensowną jak ktoś chce sprzedać,a nie sprzedawać. Dziwi natomiast ten brak kwitów, może komuś wcześniej zginął z domu i tylko papiery zostały....?

W samym ogłoszeniu lepiej to wygląda niż w Twoim poście,cofam ,co napisałem wcześniej 😁 

Napisano
10 godzin temu, Tweeter2016 napisał:

Siemanderrro!

Znalazłem DANONE PMA 3000NE za ~9k zł (do negocjacji), ponoć nowy, ale bez gwarancji i papierów :) To OLX więc trzeba być czujnym przy zakupie, ale może warto? To jakieś 40% taniej niż w salonach.....

https://www.olx.pl/d/oferta/denon-pma-3000ne-srebrny-nowy-CID99-ID168Vyo.html

Może ktoś skorzysta(??). Mnie bardzo przypadł go gustu ;) 

Tylko odbiór i sprawdzenie czy nie fejk. ale może faktycznie okazja i sprowadzony skądś. 

Napisano
2 godziny temu, Tweeter2016 napisał:

Dobra @pairticknie ma co dalej ciągnąć tematu ;)  Podszkol się w sprawie systemów audio, to pogadamy. To jest poważne forum, nie przedszkole.

Jest też oferta na jubileuszowy A110:

https://www.olx.pl/d/oferta/wzmacniacz-denon-pma-a110-wyjatkowy-na-110-rocznice-gwarancja-fv-vat-CID99-ID15oC8a.html

( rzadko raczej się pojawiają wśród używek).

Kolego, sprawdź pisownię i nazewnictwo swoich ostatnich postów, bo jesteś trollowany. No chyba, że przy weekendzie też trollujesz pairticka?🙂

• 4 months later...
Napisano

Mam pytanie z innej beczki do posiadaczy PMA3000 +DCD3000.

Na pilocie mamy przycisk DIMMER który służy do zmiany jasności wyświetlaczy w obu urządzeniach jednocześnie. Po czterokrotnym kliknięciu w PMA wyświetlacz się wyłącza całkowicie a w DCD zostaje nadal zapalony. U Was też tak jest? Czy usterka?