roska7 Napisano 8 listopada Udostępnij Napisano 8 listopada (edytowany) Cześć, Rozpoczne wpis od faktu iż nie mam zielonego pojęcia sprzętach wchodzących w zestaw nagłośnienia(może to być widać dlatego wole poinformować) Mieszkam na 4 piętrze kamienicy. Potrzebuje głośników do słuchania min. dubstepu(musi dawać basem). No generalnie kocham urządzać w swoim pokoju imprezy. Poza tym proszę o jakieś tipy, albo jakieś dodatkowe akcesoria, żeby jak najbardziej ztłumić dźwięk przed sąsiadami z dołu i wspóllokatorami. Jestem w stanie wyłożyć na to do 1000 zł. Sprzęt używany jak najbaaardziej wchodzi w gre, nawet lepiej! Mój pokój ma 20 m2, okolo 4x5 i duże okna(na mniejszej ścianie) vis a vis drzwi. Na podłodze mam spory dywan, może to coś zmienia 😅 Muzyke odtwarzam z laptopa albo z komórki, fajnie jakby dało się do niego podłączyć odbiornik bluetooth Edytowano 8 listopada przez roska7 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Charicki Napisano 8 listopada Udostępnij Napisano 8 listopada Uzywany jbl partybox 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AudioTube Napisano 8 listopada Udostępnij Napisano 8 listopada Tak jak @Artur Charicki Miałem szczęście także dotykać i słyszeć dźwięku z Jbl ultimate. O wiele drożej, ale i o wiele lepiej. Budowlańcy i spawacze bardzo ten model polubili. W trakcie rozbudowy w firmie, gdzie pracuję, kilka miesięcy czułem i słuchałem. Ciekawe doświadczenie. Wielka hala, oczywiście duży pogłos, ale w paśmie subbasu niejeden hi-fi zestaw wysiądzie. Nie trzeba głośno, gra przyzwoicie także cicho. Obok biurka sobie postawiłem i brzmieniu przyznaję mocną trójkę. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Charicki Napisano 8 listopada Udostępnij Napisano 8 listopada Jeśli ma być do imprez a priorytetem autora tematu jest że "musi dawać basem" to nic lepszego nie znajdzie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AudioTube Napisano 8 listopada Udostępnij Napisano 8 listopada 2 godziny temu, roska7 napisał: Poza tym proszę o jakieś tipy, albo jakieś dodatkowe akcesoria, żeby jak najbardziej ztłumić dźwięk przed sąsiadami z dołu i wspóllokatorami. Nic nie możesz zrobić w temacie tłumienia. Na basiory zero. Przed bibą poinformować, a po przeprosić. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 8 listopada Udostępnij Napisano 8 listopada Cześć Też szedłbym w jakąś imprezówkę JBLa. Bas i tak przejdzie przez ściany, resztę dźwięków możesz próbować wygłuszyć dokładając korek na ściany. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts