matmat Napisano Sobota o 11:25 Udostępnij Napisano Sobota o 11:25 Witam wszystkich. Proszę o poradę jaki wzmacniacz do 7 000 zł do Spendor D7.2 ? Zdecydowanie może być używany. Z góry dziękuje Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lumberjax Napisano Sobota o 13:03 Udostępnij Napisano Sobota o 13:03 A jakiej muzyki sluchasz? Czego oczekujesz od dzwieku, jakiej „barwy“ ? Slyszalem spendory A5 na Roksanie Caspianie i jest petarda, klasyczne angielskie granie, parno, duzo basu i przyjemne cieplo bez utraty detali. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matmat Napisano Sobota o 13:22 Autor Udostępnij Napisano Sobota o 13:22 17 minut temu, Lumberjax napisał: A jakiej muzyki sluchasz? Czego oczekujesz od dzwieku, jakiej „barwy“ ? Slyszalem spendory A5 na Roksanie Caspianie i jest petarda, klasyczne angielskie granie, parno, duzo basu i przyjemne cieplo bez utraty detali. Hej, Szukam grania raczej neutralnego z dobrym wokalem. Wcześniej miałem Moona Dali i to było dobre połączenie dla mnie. Co do barwy nie potrafię się wypowiedzieć bo nie mam takiego doświadczenia. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AudioTube Napisano Sobota o 13:31 Udostępnij Napisano Sobota o 13:31 3 minuty temu, matmat napisał: Szukam grania raczej neutralnego z dobrym wokalem. Wszedłeś i się nie wymigasz od odpowiedzi 😊 podaj proszę przykłady utworów, konkretnie która minuta, gdzie dzisiaj nie jest neutralnie i wokal nie jest dobry. W naszym domu/to forum zajmujemy się obalaniem audiofilskich dogmatów, obalamy mity i żegnamy zadowolonych kolegów. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matmat Napisano Sobota o 13:46 Autor Udostępnij Napisano Sobota o 13:46 Muzyka typu : Sanach, Sting,Vasrius Manx,Imagine Dragons, Sam Smith , Hozier, Bratanki... Tak w skrócie 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AudioTube Napisano Sobota o 14:10 Udostępnij Napisano Sobota o 14:10 Szerokie spektrum brzmienia. Każdy „wokal” inna barwa. Nigdy na żywo i bez prądu nie słyszałem. O akompaniamencie nie wspomnę. Z tej listy wybieram na jutrzejszy wieczór panią Zuzannę/Sanah. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S!N! Napisano Sobota o 22:23 Udostępnij Napisano Sobota o 22:23 @matmat Jak Ci grają te kolumny bo słyszałem o nich wiele dobrego, że to po prostu kompletne granie, męczy Cię jakieś pasmo? Podoba Ci się bas? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano Niedziela o 11:51 Udostępnij Napisano Niedziela o 11:51 Roksan Caspian M2 do serii A jest spoko do serii D mozna szukać czegoś innego. Chyba że integra + końcówka. Nie wiem czy uda się w tej cenie. Ale dostaniesz model BLAK. To mocniejszy, model. super timing https://www.olx.pl/d/oferta/roksan-blak-integrated-wzmacniacz-w-idealnym-stanie-CID99-ID12MltI.html Dzielony Cyrus, https://www.olx.pl/d/oferta/bladelius-tyr1-integra-CID99-ID11EhAf.html https://www.olx.pl/d/oferta/lyngdorf-tdai-1120-wzmacniacz-dac-i-odtwarzacz-multimedialny-w-jednym-CID99-ID12bJfT.html No albo zostawić obecnego Moona. Próbowałeś tego połączenia? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 10 godzin temu Udostępnij Napisano 10 godzin temu Cześć, jakiego masz Moona obecnie? Czemu chcesz go zmieniać? Nie odpowiada Ci w połączeniu ze Spendorami? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salon Planeta Dźwięku Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu Słuchasz sporo rytmicznej muzyki z duża ilością wokali. Do takich klimatów świetnie nada się Atoll IN200 Signature jeżeli chodzi o modele nowe. Pytanie jak u przedmówcy. Co było nie tak z Moonem ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts