Black78 Napisano Poniedziałek o 23:12 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 23:12 Cześć, planuję zmienić mój amplituner Yamahy A4A na wyższy model czyli A6A. Co o tym myślicie? 65% filmy, 25% muzyka reszta na konsolę, może zaproponujcie coś ciekawszego niż Yamaha? Wymóg to HDMI 2.1, set pylona sapphire 31(do wymiany w przyszłości). Dzięki za pomoc. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano wczoraj o 09:50 Udostępnij Napisano wczoraj o 09:50 Cześć Moim zdaniem przejście na A6A nie będzie aż tak wyczuwalne, zwłaszcza przy Szafirach, które są prostymi w napędzeniu kolumnami. Skupiałbym się bardziej na ich wymianie i ewentualnie dokupieniu końcówki/wzmacniacza zintegrowanego z wejściem bypass na front niż zmianie amplitunera. Ewentualnie możesz zrobić krok do przodu i w bok w kwestii brzmieniowej, w zbliżonym budżecie do A6A znajdziesz Integrę DRX5.4, czy Arcama AVR11. W razie czego zapraszam do kontaktu i na odsłuch, przygotujemy również atrakcyjną wycenę Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black78 Napisano 19 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 19 godzin temu Chętnie poznam wycenę Yamahy A6A.😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fluid81 Napisano 18 godzin temu Udostępnij Napisano 18 godzin temu (edytowany) Q21 daje Ci wyraźny sygnał, że A6A to zły kierunek, byle jaki upgrade a Ty z uśmiechem na twarzy pytasz o wycenę? Co jest z Tobą nie tak ? Dostałeś namiar na Integrę/Arcama - podpytaj, który salon jest w stanie wypożyczyć Ci te amplitunery i obadaj ich brzmienie . A4a w stosunku do A6A to żadna zmiana pod względem brzmienia . Czego tutaj nie rozumiesz? Edytowano 18 godzin temu przez fluid81 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black78 Napisano 12 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 12 godzin temu Czego ty nie rozumiesz? Sprzęt jest dla mnie a to że ktoś mi coś sugeruje to super, jestem wdzięczny ale to nie oznacza, że od razu muszę tak zrobić. Cena mnie interesuje bo chcę porównać do avr11. Pisałem, że kolumny do wymiany, po drugie nie chcę kolejnego sprzętu dodatkowego. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 10 godzin temu Udostępnij Napisano 10 godzin temu 9 godzin temu, Black78 napisał: Chętnie poznam wycenę Yamahy A6A.😉 Napisz PW proszę, koledzy niedługo odpiszą Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fluid81 Napisano 9 godzin temu Udostępnij Napisano 9 godzin temu 2 godziny temu, Black78 napisał: Czego ty nie rozumiesz? Sprzęt jest dla mnie a to że ktoś mi coś sugeruje to super, jestem wdzięczny ale to nie oznacza, że od razu muszę tak zrobić. Cena mnie interesuje bo chcę porównać do avr11. Pisałem, że kolumny do wymiany, po drugie nie chcę kolejnego sprzętu dodatkowego. Ogarnij się . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black78 Napisano 6 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 6 godzin temu 2 godziny temu, fluid81 napisał: Ogarnij się . Szkoda mojego czasu na takich jak ty ... Pozdrawiam. 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Butler Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu Dnia 12.11.2024 o 00:12, Black78 napisał: Cześć, planuję zmienić mój amplituner Yamahy A4A na wyższy model czyli A6A. Co o tym myślicie Jak ma to brzmieć lepiej to kasa w błoto. Troche większa moc na kanał nie jest tego warta, sekcja DAC jest praktycznie identyczna. Wymiana moim zdaniem usprawiedliwiona wyłącznie jak rozszerzasz system i brakuje Ci wolnych kanałów w ampli. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lion Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu Jak wygląda porównanie a4a/a6a z Nad t778 - czy Yamaha lepiej sprawdzi się w kinie czy może Nad ma przewagę zarówno w stereo jak i w kinie? (mi akurat na hdmi 2.1 tak bardzo nie zależy dlatego wbijam się z tym pytaniem) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts