Aaron Starko Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu Witam, w specyfikacjach wzmacniacza Rotel A11 pisze o 8 i 4 ohm, i pytanie jest czy obsłuży kolumny Elac uni-fi 2.0 ub52 które są 6 ohm bez utracenia jakośći ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Charicki Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu Ludzie Google nie boli. Ile już było na ten temat pisane. Wpisz frazę w wyszukiwarkę i będziesz miał tyle odpowiedzi że nie będziesz wiedział co kliknąć. Po co zaśmiecać forum? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aaron Starko Napisano 6 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 6 godzin temu 10 minut temu, Artur Charicki napisał: Ludzie Google nie boli. Ile już było na ten temat pisane. Wpisz frazę w wyszukiwarkę i będziesz miał tyle odpowiedzi że nie będziesz wiedział co kliknąć. Po co zaśmiecać forum? A powiesz mi chociaż co mam wpisać? Bo ja cały czas szukam i nie mogę znaleść Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
77Mariusz77 Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu impedancja kolumn a wzmacniacz Tak wpisz i miłej lektury 🙂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aaron Starko Napisano 5 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 5 godzin temu 18 minut temu, 77Mariusz77 napisał: impedancja kolumn a wzmacniacz Tak wpisz i miłej lektury 🙂 Dzięki 👍 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu Zadziała bezproblemowo 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts