mike85 Napisano 14 listopada Udostępnij Napisano 14 listopada Polecono mi te słuchawki do trancu jak to się będzie zgrywać brać 80czy 320ohm? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 14 listopada Udostępnij Napisano 14 listopada (edytowany) 13 minut temu, mike85 napisał: Polecono mi te słuchawki do trancu jak to się będzie zgrywać brać 80czy 320ohm? Jest taka teoria, że słuchawki wysokoomowe grają lepiej... Ale odkąd mam planary niskoomowe troszke mi to nie licuje. 🤭 Wzmak forum 608 poradzi sobie z jednymi i drugimi, ale możesz obie wziąć i sprawdzić jak wypadną 80 omowe do tych 32 omowych. Pzdr. Edytowano 14 listopada przez DiBatonio Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 15 listopada Udostępnij Napisano 15 listopada Cześć Spokojnie możesz brać wersję 80 Ohm. Jeśli celujesz w DT770 Pro, to dodatkowo ta wersja ma lepsze pady Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mike85 Napisano 15 listopada Autor Udostępnij Napisano 15 listopada Lepsza 990? A tak wogole mam foruma Mk 7 kupiony prosto od Twórcy jakimi to mocami dysponuje bo moje zamknięte Senki 569 aż się wydzierały no ale 24 ohm Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 18 listopada Udostępnij Napisano 18 listopada Głośność to jedno, ale wysterowanie to drugie. Dokładnej mocy Foruma nie znam, ale z 80 Ohm na spokojnie sobie poradzi. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mike85 Napisano 26 listopada Autor Udostępnij Napisano 26 listopada Forum 608 został stworzony do słuchawek Sennheiser HD 600 więc może impedancja 250 będzie bardziej odpowiednią? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mike85 Napisano 28 listopada Autor Udostępnij Napisano 28 listopada (edytowany) Kupiłem dr 770 pro250 forum608 ma taka se charakterystykę jaki wznak polecicie w dobrej cenie pod te słuchawki są wyjątkowe ale forum daje rady moc ale za bardzo ociepla.jak przedwzmaka używam d01fx może ta 3razy mocniejsza x6mk2dalabt rade bo jak sam d01podetne jest na maxa względnie ale to nie piec na te omy Edytowano 28 listopada przez mike85 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 29 listopada Udostępnij Napisano 29 listopada Dnia 28.11.2024 o 20:28, mike85 napisał: Kupiłem dr 770 pro250 forum608 ma taka se charakterystykę jaki wznak polecicie w dobrej cenie pod te słuchawki są wyjątkowe ale forum daje rady moc ale za bardzo ociepla.jak przedwzmaka używam d01fx może ta 3razy mocniejsza x6mk2dalabt rade bo jak sam d01podetne jest na maxa względnie ale to nie piec na te omy Ale mówisz teraz o czymś mobilnym czy stacjonarnym? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mike85 Napisano 30 listopada Autor Udostępnij Napisano 30 listopada Stocnonarka Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 30 listopada Udostępnij Napisano 30 listopada 20 minut temu, mike85 napisał: Stocnonarka Rozumiem. Z naszej oferty posiadamy takie urządzenia jaki Lehmannaudio czy Copland ale są zbyt drogie do tego celu.... Powodzenia życzymy w poszukiwaniach Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mike85 Napisano 30 listopada Autor Udostępnij Napisano 30 listopada A czymś mobilnym da radę ja zasilić? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 1 grudnia Udostępnij Napisano 1 grudnia Rozważ podmiankę DT770 Pro na DT770 Pro Pro X Limited Edition One są równiejsze. Jeśli chcesz pozostać przy tych samych słuchawkach to jako sam wzmak sprawdziłbym na pewno iFi Zen CAN Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mike85 Napisano 6 grudnia Autor Udostępnij Napisano 6 grudnia No i zamiana na Senki 599zaczynalem od 555,559,569 teraz te.jednak to mój faworyt569byly bardzo dobre zamknięte .te otwarte ale wyższa impedancja Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mike85 Napisano 6 grudnia Autor Udostępnij Napisano 6 grudnia To jest to co będzie lepszym doborem FX audio x6mk2 czy jakiś ifi a może coś do 500-600zl ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 6 grudnia Udostępnij Napisano 6 grudnia iFi Zen DAC V2 w obecnej cenie to świetna opcja Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mike85 Napisano 6 grudnia Autor Udostępnij Napisano 6 grudnia Ile to będzie generowało przy 50Omach?zasilacz nie w kaplecie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 6 grudnia Udostępnij Napisano 6 grudnia Dokładnie nie wiem, ale słuchałem go z Sennkami wielokrotnie i moim zdaniem jest to fajne połączenie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts