WaldeMAR Napisano Sobota o 09:38 Udostępnij Napisano Sobota o 09:38 Czołem! Jestem fanem Pianocraftow. Szczególnie ten ostatni MCR 870 przypadł mi mocno do gustu. Ale jak wiemy nie ma już tego modelu inie wiadomo czy będą nowe. Dlatego więc pytanie. Co można kupić (bez CD) za 5 tysiecy do 20 metrów? W zamian? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
terracan1929 Napisano Sobota o 22:14 Udostępnij Napisano Sobota o 22:14 Tu masz wzmacniacz Pianocrafta MCR 670 z kolumnami BP401 za 799 Euro z wysyłką (ok 3500 zł). https://www.cosse.de/unterhaltungselektronik/audio-heimkino-systeme/komplett-anlagen-av-systeme/29863/yamaha-mcr-n870d-ohne-cd-a-u670-ns-bp401-aussteller-silber?etcc_cmp=Idealo&etcc_med=Preisvergleich&etcc_par=&etcc_ctv=639192 do tego jaki streamer i masz zestaw Pianocrafta. Albo z używanych, za 2600 zł cały komplet 670d https://www.olx.pl/d/oferta/zestaw-stereo-yamaha-pianocraft-multicast-mcr-670d-CID99-ID12LmvF.html Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano Niedziela o 11:11 Udostępnij Napisano Niedziela o 11:11 Dnia 23.11.2024 o 10:38, WaldeMAR napisał: Czołem! Jestem fanem Pianocraftow. Szczególnie ten ostatni MCR 870 przypadł mi mocno do gustu. Ale jak wiemy nie ma już tego modelu inie wiadomo czy będą nowe. Dlatego więc pytanie. Co można kupić (bez CD) za 5 tysiecy do 20 metrów? W zamian? Cześć, Potwierdzamy, Pianocrafty to było coś! Yamaha obiecuje już od dawna, że wypuści jakieś nowe modele... Wracając do Twojego zapytania. Możesz kupić głośniki podstawkowe ze wzmacniaczem połączonym z funkcjami sieciowymi. Poniżej przykłady: Bluesound Powernode Edge Nad C338 Indiana Line Tesi 3 Elac Debut Refrence B6 Każdą opcja do przetestowania. Jesteś zainteresowany? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WaldeMAR Napisano Niedziela o 17:06 Autor Udostępnij Napisano Niedziela o 17:06 5 godzin temu, Top Hi-Fi & Video Design napisał: Cześć, Potwierdzamy, Pianocrafty to było coś! Yamaha obiecuje już od dawna, że wypuści jakieś nowe modele... Wracając do Twojego zapytania. Możesz kupić głośniki podstawkowe ze wzmacniaczem połączonym z funkcjami sieciowymi. Poniżej przykłady: Bluesound Powernode Edge Nad C338 Indiana Line Tesi 3 Elac Debut Refrence B6 Każdą opcja do przetestowania. Jesteś zainteresowany? Dzięki. Czy mógłbym podjechać do jakiegoś sklepu w Trójmieście? I czy można ewentualnie sprawdzić sprzęt w domowych warunkach? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
terracan1929 Napisano Niedziela o 18:26 Udostępnij Napisano Niedziela o 18:26 Są dwa. W Sopocie przy głównej przelotowej Alei Niepodległości - w takiej starej willi, po prawej stronie jadąc w kier. Gdyni, albo drugi niedawno otwarty sklep w Gdańsku. We Wrzeszczu na Garnizonie koło Starego maneżu (ale tam jeszcze nigdy nie byłem). W Sopocie jest sala odsłuchowa, jak jest w Gdańsku to nie wiem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano Niedziela o 18:48 Udostępnij Napisano Niedziela o 18:48 19 minut temu, terracan1929 napisał: Są dwa. W Sopocie przy głównej przelotowej Alei Niepodległości - w takiej starej willi, po prawej stronie jadąc w kier. Gdyni, albo drugi niedawno otwarty sklep w Gdańsku. We Wrzeszczu na Garnizonie koło Starego maneżu (ale tam jeszcze nigdy nie byłem). W Sopocie jest sala odsłuchowa, jak jest w Gdańsku to nie wiem. 1 godzinę temu, WaldeMAR napisał: Dzięki. Czy mógłbym podjechać do jakiegoś sklepu w Trójmieście? I czy można ewentualnie sprawdzić sprzęt w domowych warunkach? W obydwu salonach w Trójmieście są sale odsłuchowe. Proponuję wykonać telefon do kolegów na ulicę Niepodległości do Sopotu, z pewnością dogadacie się co do wypożyczenia urządzeń. https://www.tophifi.pl/salony/sopot.html?utm_source=google.com&utm_medium=organic&utm_campaign=Maps Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano Poniedziałek o 07:10 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 07:10 Ale w sensie że to ma być małe? Bo za 5000 kupisz bez problemu elektronikę. Kolumny masz czy tez do zakupu? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano Poniedziałek o 09:53 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 09:53 Cześć Pod jakie kolumny szukasz rozwiązania? Bardzo wstępnie warto zainteresować się WiiM Ampem, fajny niewielki sprzęt jeśli na tym głównie Ci zależy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WaldeMAR Napisano 14 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 14 godzin temu Teraz się zastanawiam na Bluesound Powernode Edge i Indiana Line Tesi 3 może B&W 607s3 lub Pylon Audio Sapphire Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 11 godzin temu Udostępnij Napisano 11 godzin temu Bardzo różne kolumny Nie ma co wybierać wzmacniacza w ciemno, zacząłbym od odsłuchu kolumn i określenia potrzeb, preferencji brzmieniowych. Szafiry i Bowersy to dwa całkiem skrajne rodzaje grania Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 11 godzin temu Udostępnij Napisano 11 godzin temu 51 minut temu, WaldeMAR napisał: Teraz się zastanawiam na Bluesound Powernode Edge i Indiana Line Tesi 3 może B&W 607s3 lub Pylon Audio Sapphire A dzwoniłeś do sklepu w Sopocie? Pownernode Edge nawet w połączeniu z Tesi 3 to i tak zdecydowanie lepsze połączenie a niż Pianocraft 870 Więc sądzę, że i na tym poziomie będziesz już czuł satysfakcję! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts