lion Napisano Piątek o 07:44 Udostępnij Napisano Piątek o 07:44 8 godzin temu, tomw napisał: Z nisko mierzysz te suby, 80dB to jest bardzo cicho, mierz przy takiej glosnosci jak bedziesz ich uzywal maksymalnie, wtedy wychodza rzeczywiste problemy 🙂 Chociaz te 100dB wiec, a jeszcze lepiej 110dB 🙂 mam też pomiary przy zwiększaniu głośności - wyżej już nie szedłem; generalnie problemów brak, ale Dirac pewnie by to jeszcze dopieścił w tym RZ30 licencja standard nie wymaga żadnej opłaty? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanKlor Napisano Piątek o 08:03 Udostępnij Napisano Piątek o 08:03 Tak, zwyklego DL dostajesz w Onkyo w pakiecie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomw Napisano Piątek o 15:51 Autor Udostępnij Napisano Piątek o 15:51 No wiec tak, potwierdzam ze RZ30 ma dwa osobne wyjscia na suba, jest na nich pelna regulacja i Dirac je widzi jako dwa osobne suby 🙂 A jutro Wam pokaze czemu to jest zla wiadomosc, lub nawet bardzo zla (i nie mam na mysli Onkyo, tylko wieksza ilosc wyjsc LFE niz jedno) 🙂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomw Napisano Niedziela o 19:48 Autor Udostępnij Napisano Niedziela o 19:48 Obiecalem Wam cos pokazac, ale pomyslalem ze zasluguje owo na osobny watek 🙂 Mozecie pozerkac tu - 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano Poniedziałek o 07:10 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 07:10 Ale rozumiem że one nie stoją jak na schemacie? Oba z przodu koło siebie? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomw Napisano Poniedziałek o 08:05 Autor Udostępnij Napisano Poniedziałek o 08:05 54 minuty temu, Piotr Sonido napisał: Ale rozumiem że one nie stoją jak na schemacie? Oba z przodu koło siebie? No nie, grafiki w Onkyo nie tykalem 🙂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano wczoraj o 06:20 Udostępnij Napisano wczoraj o 06:20 Grafiki to wiem. Chodziło mi o to czy oba suby masz tak z przodu? Sam przecież sprawdzałeś i zamieszczałeś wykresy z znaczną poprawą kiedy drugi sub jest jednak w innej pozycji. Czy coś mylę? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomw Napisano wczoraj o 09:30 Autor Udostępnij Napisano wczoraj o 09:30 3 godziny temu, Piotr Sonido napisał: Grafiki to wiem. Chodziło mi o to czy oba suby masz tak z przodu? Sam przecież sprawdzałeś i zamieszczałeś wykresy z znaczną poprawą kiedy drugi sub jest jednak w innej pozycji. Czy coś mylę? Oczywiscie ze nie mam subow z przodu, najgorsze co mozna zrobic 🙂 Nie wiem czemu sie sugerujesz grafika w Onkyo 🙂 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 12 godzin temu Udostępnij Napisano 12 godzin temu O to właśnie pytałem Dnia 2.12.2024 o 08:10, Piotr Sonido napisał: Ale rozumiem że one nie stoją jak na schemacie? Dzieki Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts