Lemskyy Youtube Napisano Środa o 18:04 Udostępnij Napisano Środa o 18:04 (edytowany) Cześć, jaki zestaw do komputera do 450zł słucham bardziej muzyki hardstyle,techno tak więc chciałbym zeby miały fajny bass i ogólnie ładne dzwięki pokój 15m2 Myślałem tez o kolumnach ze wzmaczniaczem ale za te pieniadze pewnie nawet wzmaczniacza nie kupie Edytowano Środa o 18:19 przez Lemskyy Youtube Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł_K Napisano Czwartek o 22:36 Udostępnij Napisano Czwartek o 22:36 W tym budżecie to trudno będzie coś rozsądnego skompletować, co nie będzie albo używane, albo szmelcem. Poszukując głośników do PC jakieś 2-3 lata temu skoncentrowałem się na głośnikach aktywnych, czyli tych, które nie wymagają wzmacniacza. Wybrałem wtedy Multi Monitor 220 od Magnata. I jestem bardzo zadowolony. Wtedy nowe kosztowały nieco ponad 1000 złotych, dziś chyba już tego modelu nie robią,a jak widzę ceny to jakieś wariactwo. Ponad 2000. Rozglądaj się więc za głośnikami aktywnymi. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemskyy Youtube Napisano Piątek o 15:29 Autor Udostępnij Napisano Piątek o 15:29 (edytowany) 16 godzin temu, Paweł_K napisał: W tym budżecie to trudno będzie coś rozsądnego skompletować, co nie będzie albo używane, albo szmelcem. Poszukując głośników do PC jakieś 2-3 lata temu skoncentrowałem się na głośnikach aktywnych, czyli tych, które nie wymagają wzmacniacza. Wybrałem wtedy Multi Monitor 220 od Magnata. I jestem bardzo zadowolony. Wtedy nowe kosztowały nieco ponad 1000 złotych, dziś chyba już tego modelu nie robią,a jak widzę ceny to jakieś wariactwo. Ponad 2000. Rozglądaj się więc za głośnikami aktywnymi. A jakie sklepy polecasz? gdzie szukać? Edytowano Piątek o 15:29 przez Lemskyy Youtube Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano Piątek o 22:45 Udostępnij Napisano Piątek o 22:45 Dnia 27.11.2024 o 19:04, Lemskyy Youtube napisał: Cześć, jaki zestaw do komputera do 450zł słucham bardziej muzyki hardstyle,techno tak więc chciałbym zeby miały fajny bass i ogólnie ładne dzwięki pokój 15m2 Myślałem tez o kolumnach ze wzmaczniaczem ale za te pieniadze pewnie nawet wzmaczniacza nie kupie Cześć A może rozważyłbyś system ratalny (10,20,30x0) i kupił sobie coś lepszego ? Powiedzmy w okolicach 2 tysiecy złotych:) Elac Connex https://www.tophifi.pl/glosniki/glosniki-podstawkowe/elac-connex.html Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemskyy Youtube Napisano Sobota o 07:38 Autor Udostępnij Napisano Sobota o 07:38 8 godzin temu, Top Hi-Fi & Video Design napisał: Cześć A może rozważyłbyś system ratalny (10,20,30x0) i kupił sobie coś lepszego ? Powiedzmy w okolicach 2 tysiecy złotych:) Elac Connex https://www.tophifi.pl/glosniki/glosniki-podstawkowe/elac-connex.html Nie, nie mam tyle pieniędzy Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano Sobota o 08:58 Udostępnij Napisano Sobota o 08:58 1 godzinę temu, Lemskyy Youtube napisał: Nie, nie mam tyle pieniędzy Dobrze, w razie czego zapraszamy:) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts