Paweł Florczyk Napisano Poniedziałek o 07:02 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 07:02 Cześć, czy mogę sterować streamerem poprzez TV, czy tylko przez telefon? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano Poniedziałek o 07:30 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 07:30 Jakim? Jeśli masz telewizor na Andoidzie i pozwoli Ci zainstalować tą samą aplikację co na telefon to zapewne możesz. Czy to będzie wygodne? Nie. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Florczyk Napisano Poniedziałek o 07:41 Autor Udostępnij Napisano Poniedziałek o 07:41 Chodzi mi o obsługę Spotify na Samsungu. Rozumiem mankamenty wygody, chodzi o to, by kazdy z domowników mógł widzieć, co aktualnie gra. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanKlor Napisano Poniedziałek o 07:43 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 07:43 Zainstaluj Spotify na telewizorze. Trochę to bez sensu bo zeby posłuchać muzyki będziesz odpalał TV. BTW w Spotify chyba jest opcja jakiegoś wspólnego grania czy coś w tym stylu i każdy na swoim telefonie widzi co właśnie gra.Trzeba poszukać. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Butler Napisano Poniedziałek o 09:19 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 09:19 Ja akurat lubię Tidal odpalać z poziomu apki TV, nie dość że mam Atmos to wyszukiwanie głosowe fajnie działa. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano Poniedziałek o 10:08 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 10:08 Nie, trzeba korzystać z telefonu/pc/tabletu. Spotify na TV pokazuje się na innych urządzeniach jako streamer. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Florczyk Napisano Poniedziałek o 11:40 Autor Udostępnij Napisano Poniedziałek o 11:40 Czyli, aby nie gapić się w telefon, trzeba pod tv postawić na przykład laptopa, wtedy będzie można sterować Spotify i jednocześnie będzie to widoczne fla innych. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano wczoraj o 06:26 Udostępnij Napisano wczoraj o 06:26 Dnia 16.12.2024 o 08:41, Paweł Florczyk napisał: Chodzi mi o obsługę Spotify na Samsungu. Rozumiem mankamenty wygody, chodzi o to, by kazdy z domowników mógł widzieć, co aktualnie gra. Spotify ma funkcje connect. Możesz , nie wiem nigdy tak nie robiłem , włączyć na TV i wybrac żrodło inne? Słuchanie muzyki z włączonym TV żeby się okładka wyśiwetlała. Nie jesteś pierwszy kto na to wpadł ja kompletnie tego nie rozumiem Dnia 16.12.2024 o 11:08, Q21 napisał: Nie, trzeba korzystać z telefonu/pc/tabletu. Spotify na TV pokazuje się na innych urządzeniach jako streamer. Ale że na TV możesz wybrać inne żrodło czy że to TV jest jakby tym źrodłem? Dnia 16.12.2024 o 12:40, Paweł Florczyk napisał: Czyli, aby nie gapić się w telefon, trzeba pod tv postawić na przykład laptopa, wtedy będzie można sterować Spotify i jednocześnie będzie to widoczne fla innych. Puszczasz i się nie gapisz na tym polega słuchanie muzyki. Muzyka nie ma obrazu. Czy Ty aby nie chcesz słuchać koncertów? Teledysków? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano wczoraj o 08:41 Udostępnij Napisano wczoraj o 08:41 2 godziny temu, Piotr Sonido napisał: Ale że na TV możesz wybrać inne żrodło czy że to TV jest jakby tym źrodłem? TV jest źródłem 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu A no to słabiutko. A nie ma na nim opcji wyboru zewnętrznego audio? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts