Łukasz Jasiński WooCasH TECH Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu Witam, obecnie posiadam duet Taga HTR-1000CD v.3 + TAV-607F Chciał bym to uzupełnić jakimś niedrogim subwooferm, Pomyślałem aby zostać już przy jednej firmie i w oko wpadł mi Taga TSW-80 czy ktoś z was miał do czynienia z tym subem? Pokój 15m2 Zastosowanie, Muzyka - Rap Rock no i Film od czasu do czasu. Słucham też sporo radia wiec fajnie by było gdyby "nie buczało" przy mowie spikera Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Cześć Twoje obecne kolumny schodzą niżej niż ten subwoofer. Rozważyłbym jednak dorzucenie trochę do budżetu. Wchodzi to w grę? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Jasiński WooCasH TECH Napisano 41 minut temu Autor Udostępnij Napisano 41 minut temu (edytowany) 1 godzinę temu, Q21 napisał: Cześć Twoje obecne kolumny schodzą niżej niż ten subwoofer. Rozważyłbym jednak dorzucenie trochę do budżetu. Wchodzi to w grę? Tak ale w granicach zdrowego rozsądku:) myślałem o max 1000zl za nowy, Edytowano 40 minut temu przez Łukasz Jasiński WooCasH TECH Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts