Stanisław Czech Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu Cześć, Szukam alternatywy do HD 555 ( słucham z EQ jak poniżej) do max 5kPLN. Słucham na FIIO BTR7 i podoba mi się ich... przestrzeń i dynamika... Mam też FIIO FT1 (te nowe zamknięte) i o ile dźwięk jest dużo bardziej czysty i równy, to jednak brakuje tej przestrzeni i dynamiki... ciężko to opisać Jakie słuchawki byście polecali i gdzie ewentualnie muszę podjechać żeby je posłuchać? Preferowałbym Trójmiasto Myślałem o HiFiMAN ARYA V3 Stealth bo mają opinię ciemniejszych i bardzo przestrzennych... Jakie macie opinie/propozycje? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Cześć Arye to raczej naturalno-neutralne granie, choć Stealthy w porównaniu do Organic są faktycznie nieco ciemniejsze. No i jesteś już bardzo blisko HE-1000 Stealth Warto posłuchać. Sprawdziłbym też Meze 109 Pro, czy nowiutkie Shanling HW600 W razie czego zapraszam do kontaktu i na odsłuch, podziałamy Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts