Skocz do zawartości

Recommended Posts

• 2 months later...
  • 2 months later...
Napisano

Jak zrobią klon takiego planara czy debuta za ułamek ceny to może być ciekawa opcja dla osób szukających sprzętu nowego. W końcu główny zarzut do w/w modeli to $. 

• 2 months later...
Napisano

Dlaczego mam nieodparte wrażenie , że tych dwóch Panów przez prawie 20 minut gada o niczym. Równie dobrze można by im podmienić ten drapak na odkurzacz i tekst też by pasował. Gdzie kalibracja !!! Laik oglądając coś takiego mógłby pomyśleć , że kurna fajna maszynka do płyt. Wyjmujesz z pudełka i gra. A to chyba nie tak do końca wygląda.

Napisano
11 godzin temu, tomek4446 napisał:

, że tych dwóch Panów przez prawie 20 minut gada o niczym

Ja lubię te ich programy, bo to prawdziwi pasjonaci. Pozytywnie zakręceni. 

Natomiast gość mówi na początku filmiku, że oto będzie TEST nowego gramofonu z Państwa Środka. 

No jaki to był test? 

Dlatego zgwałciłem polszczyznę i napisałem "hands on", bo to bardziej pasuje. "Test" to stanowczo zbyt wielkie słowo na ten filmik. 

Napisano
Dnia 13.08.2025 o 20:10, tomek4446 napisał:

Gdzie kalibracja !!!

No przecież ważniejszy jest świecący talerz 😃

Na początku myślałem że Panowie dostali jakiś hajs za wypromowanie ale w komentarzach piszą że nie, że kupili kupili za własne pieniądze więc juz nie wiem.

• 4 weeks later...
Napisano
Dnia 13.08.2025 o 20:10, tomek4446 napisał:

Dlaczego mam nieodparte wrażenie , że tych dwóch Panów przez prawie 20 minut gada o niczym. Równie dobrze można by im podmienić ten drapak na odkurzacz i tekst też by pasował. Gdzie kalibracja !!! Laik oglądając coś takiego mógłby pomyśleć , że kurna fajna maszynka do płyt. Wyjmujesz z pudełka i gra. A to chyba nie tak do końca wygląda.

To samo pomyslałem. Film o niczym gadaja przez 20 min o kolorowej wkladce zamiast pokazac po kolei co i jak od rozpakowania po kalibracje. Kasa zgarnieta za reklame i tyle a ta zrobiona byle jak