Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

6 minut temu, DiBatonio napisał:

Teraz ktoś mi polecił żeby do stereo kupić Yamaha RN 600 

Lub ponoć lepiej brzmiący Yamaha A-S 701 

I w przyszłości Tesi 561

Co o tym myślicie ? 

Kino bym mógł dać do innego pokoju i mieć osobno .

Będzie to słyszalnie lepiej grało od rx-v6A?

Napisano
21 minut temu, Tomasz Kluczynski napisał:

Żeby zrobić duży przeskok to trzeba kupić albo jakieś fajne używki (można dostać super kolumny w atrakcyjnych cenach), albo porządne nówki , które kosztują przy wyprzedażach powyżej 5000zł. Takie Pylon Pearl czy Indiany lub Tesi to maluteńki kroczek w przód.

A co z ta przesiadka z Yamaha rx-v6A na RN 600 lub as700 ? Od czegoś trzeba zacząć 😉

Napisano
1 godzinę temu, Salon Planeta Dźwięku napisał:

Że Tagi lepsze ?

Tagi gorsze, ale to żaden wielki przeskok czy jak napisaliście "wzniosą Twój system na inny poziom ".

W cenie Pearl 27 to można dostać używki , dużo lepiej od nich grające.

Za 2500zł sprzedałem swoje T+A Cryterion TS350 a to jak to piszecie zupełnie inny poziom niż Pearl 27.

Wiele innych kolumn z dużo wyższego poziomu można dostać poniżej 3000zł , tylko trzeba poszukać.

Napisano
17 godzin temu, Tomasz Kluczynski napisał:

Tagi gorsze, ale to żaden wielki przeskok czy jak napisaliście "wzniosą Twój system na inny poziom ".

W cenie Pearl 27 to można dostać używki , dużo lepiej od nich grające.

Za 2500zł sprzedałem swoje T+A Cryterion TS350 a to jak to piszecie zupełnie inny poziom niż Pearl 27.

Wiele innych kolumn z dużo wyższego poziomu można dostać poniżej 3000zł , tylko trzeba poszukać.

Zgodzę się odnośnie używek, ale jeśli chodzi o komplet nowych w tym budżecie to nie ma zbyt wielu alternatyw. Od 4-5k sytuacja nieco się już zmienia.