PanKlor Napisano 16 godzin temu Udostępnij Napisano 16 godzin temu 2x SVS SB3000. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 15 godzin temu Udostępnij Napisano 15 godzin temu Dnia 11.01.2025 o 10:05, Top Hi-Fi & Video Design napisał: Magnat czy Klipsch to nie jest konkurencja dla subwooferów Bowers & Wilkins. To niższej klasy sprzęt. EEEE no nie. Magnat cs12 jest super. model THX także. Dnia 11.01.2025 o 10:28, Butler napisał: Magnat Cinema Ultra SUB 300-THX, jeden z lepszych subów jakie słuchałem. Ja tak samo. 8 godzin temu, Heathcliff napisał: Jaki subwoofer byście polecili? Do tej pory wszystkie polecone mogą być za słabe do mojego salonu: B&W 608, REL Tzero MKIII, SVS SB-1000 i chyba jakis Klipsch ktos jeszcze tutaj podal. Miejsce do ogladania ma ok 15m2 ale cała przestrzeń z jadalnia i kuchnia otwarta maja razem 35-45m2. A bas mi ucieknie bardziej niz dzwiek z kolumn. Potrzebuję czegoś zarówno do słuchania muzyki jak i filmów. Ale wolę by dobrze pracował ze stereo wiec raczej konstrukcja zamknięta. Jaki ty masz budżet na to? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heathcliff Napisano 15 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 15 godzin temu 7 minut temu, PanKlor napisał: 2x SVS SB3000. Ja mam sprzęt grający za 5.5 w sumie. Nie ma chyba sensu wstawiać tam subow za 13k… może coś do 3k się znajdzie? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanKlor Napisano 15 godzin temu Udostępnij Napisano 15 godzin temu Jak głównie do kina to RP1000SW. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heathcliff Napisano 14 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 14 godzin temu 40 minut temu, PanKlor napisał: Jak głównie do kina to RP1000SW. Właśnie zależy mi żeby lepiej muzyka grała niż efekty dudniły Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanKlor Napisano 14 godzin temu Udostępnij Napisano 14 godzin temu Dobrze grające zamknięte suby do 3000 PLN to tylko używane i tyle. Sam pisałeś, że mniejsze modele nie sprawdziły się. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heathcliff Napisano 13 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 13 godzin temu 20 minut temu, PanKlor napisał: Dobrze grające zamknięte suby do 3000 PLN to tylko używane i tyle. Sam pisałeś, że mniejsze modele nie sprawdziły się. Nie próbowałem mniejszych. Ale z wielkości pomieszczenia wynika że będą za słabe. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanKlor Napisano 13 godzin temu Udostępnij Napisano 13 godzin temu 10 godzin temu, Heathcliff napisał: Do tej pory wszystkie polecone mogą być za słabe do mojego salonu: B&W 608, REL Tzero MKIII, SVS SB-1000 i chyba jakis Klipsch ktos jeszcze tutaj podal. 13 minut temu, Heathcliff napisał: Nie próbowałem mniejszych. Ale z wielkości pomieszczenia wynika że będą za słabe. A ok ale zgadzam sie, że te wyienione mogą nie dać zadowalającego efektu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 12 godzin temu Udostępnij Napisano 12 godzin temu Może używnay REL HT1205 by się sprawdził. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heathcliff Napisano 10 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 10 godzin temu 1 godzinę temu, Q21 napisał: Może używnay REL HT1205 by się sprawdził. Gdzie warto szukać sprzetu używanego? Jakiś audiofilskie allegro jest? Boje się używanego bo słyszałem że wzmacniacze w nich mogą paść z czasem więc kupuję coś o zmniejszonej żywotności. A co powiecie na wycofywane już starsze modele ale sprzedawane dalej jako nowe: REL HT 1003 SVS SB-2000 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu SB-2000 lepsza opcja od HT1003 moim zdaniem Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts