Jarek Ch. Napisano Czwartek o 21:15 Napisano Czwartek o 21:15 Dnia 10.03.2026 o 13:42, pairtick napisał: I na tym wszystkim leci koreańska muzyka? 🤦♀️ Tak jest 😁 I tutaj do kolekcji ( aczkolwiek muzycznie odtwarzane było tango) 1 Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 2 godziny temu Autor Napisano 2 godziny temu Dnia 9.03.2026 o 21:37, Jarek Ch. napisał: Strasznie dużo sprzętu jest w serialach koreańskich. Właściwie w każdym filmie/ serialu szanujący się przedsiębiorca/ prawnik/ artysta ma gabinet, albo kilka ze sprzętem Chyba w ich kulturze dobre audio to podstawa. Tu przykład z serialu Eve na Netfiksie( ale nie wiem co to za kolumny) Epicony + Estelon Dnia 11.03.2026 o 10:04, MacieQ napisał: To "klawisz" nie może mieć takich klocków ??? 🤔 Wręcz przeciwnie. Musi. Ja bym chciał żeby każdy miał fantastyczny sprzęt w swoich włościach. Żebyśmy się wszyscy szanowali i wzajemnie zapraszali. Poznawali nowe brzmienia, nowy rodzaj przekazu, indywidualne gusta. Dnia 12.03.2026 o 22:15, Jarek Ch. napisał: Tak jest 😁 I tutaj do kolekcji ( aczkolwiek muzycznie odtwarzane było tango) To już nie wiem co to Odpisz, cytując
Kraft Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, Piotr Sonido napisał: To już nie wiem co to Jak blacha na lustrzany połysk, to Burmester. 1 Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu No przecież! :):):):) https://dreamaudio.eu/product/phase-3/ Odpisz, cytując
Recommended Posts