Wojciech Dudek Napisano Wtorek o 09:12 Udostępnij Napisano Wtorek o 09:12 Dzień dobry Państwu, chciałbym zapytać, jaki byłby Wasz wybór, wziąwszy pod uwagę nie tylko jakość audio, ale również wygodę użytkowania, funkcje i coś co bym nazwał perspektywą rozbudowy, czyli w systemie multiroom wolelibyście oprzeć się na produktach yamahy (MusicCast). czy WiiM (cena/jakość/możliwości)? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lumberjax Napisano wczoraj o 08:58 Udostępnij Napisano wczoraj o 08:58 Zdecydowanie AS701 + WiiM Pro Plus. Wzmacniacz RN800 bazuje na konstrukcji AS501, odpowiednikiem AS701 bylby RN1000. Patrzac na to trzezwo: AS701 ma lepszeego przedwzmacniacza i wzmacniacza od RN800, a WiiM Pro Plus ma lepszego DACa, lepszy transport i duzo przyjemniejsza obsluge (aplikacje) od MusicCasta. Poza tym zawsze system dzielony (moim zdaniem) bedzie lepszy od urzadzenia All In One :) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 21 godzin temu Udostępnij Napisano 21 godzin temu 1 godzinę temu, Lumberjax napisał: Wzmacniacz RN800 bazuje na konstrukcji AS501, odpowiednikiem AS701 bylby RN1000. Zarówno R-N800A, jak i R-N1000A bazują na A-S701 R-N600A Bazuje na A-S501. Odpowiadając na pytanie z tematu - jeśli nie przeszkadza Ci dodatkowe pudełko, to szedłbym w A-S701 z WiiMem Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciech Dudek Napisano 21 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 21 godzin temu 2 godziny temu, Lumberjax napisał: a WiiM Pro Plus ma lepszego DACa, lepszy transport Tak właśnie w międzyczasie gdzieś przeczytałem, że ten yamahowy PCM5102 to taki podstawowy level. 9 minut temu, Q21 napisał: Zarówno R-N800A, jak i R-N1000A bazują na A-S701 R-N600A Bazuje na A-S501. Odpowiadając na pytanie z tematu - jeśli nie przeszkadza Ci dodatkowe pudełko, to szedłbym w A-S701 z WiiMem Dodatkowe pudełko mi absolutnie nie przeszkadza, natomiast nie jestem zwolennikiem wielu pilotów / kilku apek. Niemniej, pójdę w kierunku systemu dzielonego, a z pokrętłem głośności w AS701 jakoś sobie poradzę . Serdeczne dzięki za radę! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 14 godzin temu Udostępnij Napisano 14 godzin temu W razie czego zapraszam na wycenę Może też jakaś inna opcja zamiast Yamahy bardziej przypadnie Ci do gustu Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts