Piotr Sonido Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Troche za mała ta różnica cenowa mimo że będzie to teoretycznie układ mocniejszy. Wiemy, z doświadczenia, że zapewne skończy się na tej samej barwie głosu tylko straci kontrole delikatnie później. Biorąc pod uwagę że kupujemy dwa elementy wzmak + stream zamiast jednego.... no ale poczekajmy może tylko ja nie widze na ten moment zastosowania dla niego. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz S. Napisano 2 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 2 godziny temu Wydaje mi się ,że najszersza grupa odbiorców to osoby z Wiim Ultra, którzy chcą mieć pasujący wzmacniacz w tym samym rozmiarze. Myślę,że gdyby miał premierę razem z Ultra to byłby bardziej popularny. Mi to się marzy taka " wieża " ultra,wzmacniacz i CD. Teraz już sporo " ultrasów " zdążyła wzmacniacz kupić a może i zmienić. Zobaczymy jak wyjdzie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Pytanie co mają teraz. Bo jednak wiele urządzeń w klasie AB zapewne zagra lepiej. Ale tak wiem o czym mówisz. Ludzie uwielbiają komplety. Także tak. Tylko znowu rodzi się pytanie jak wyżej. Bierzez Amp i po problemie. Ta różnica w mocy będzie nie odczuwalna. Nie spodziewam się CD spod loga Wiim. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts