bulbulator1 Napisano 23 lipca Napisano 23 lipca Nowa seria Bronze 7G od Monitor Audio https://www.monitoraudio.com/en/bronze-series-7g/ Dostępne od ręki, ceny wyglądają znośnie. 2 Odpisz, cytując
Palmos Napisano 25 lipca Napisano 25 lipca (edytowany) Dnia 23.07.2025 o 21:16, bulbulator1 napisał: Nowa seria Bronze 7G od Monitor Audio O Zdaje się, że już bez 500setek... i 200stek też nie widzę. Edytowano 25 lipca przez Palmos Odpisz, cytując
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 25 lipca Napisano 25 lipca Zupełną nowością jest Elac Connex DCB61 - takie większe świeżyzna https://www.tophifi.pl/glosniki/glosniki-aktywne/elac-connex-dcb61.html?gad_source=1&gad_campaignid=383824955&gbraid=0AAAAAD3sgsGZjigaYG2jfMMDK1kw_HMqa&gclid=CjwKCAjw1ozEBhAdEiwAn9qbzdZ2rSQEoJ37u_IK4c2120th_xxZcnk3JN_btM9p9W9Dzmr-jJEICBoCmIEQAvD_BwE 1 Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano Poniedziałek o 07:01 Napisano Poniedziałek o 07:01 No ładnie się prezentują. Tylko to podawanie ceny za sztukę przy kolumnach aktywnych. Nie znoszę tego. O ile w pasywnych daleko idąc rozumiem. To tutaj. Odpisz, cytując
Top Hi-Fi & Video Design Napisano Środa o 21:07 Napisano Środa o 21:07 Dnia 28.07.2025 o 09:01, Piotr Sonido napisał: No ładnie się prezentują. Tylko to podawanie ceny za sztukę przy kolumnach aktywnych. Nie znoszę tego. O ile w pasywnych daleko idąc rozumiem. To tutaj. Niestety, też wolałbym podawać cenę za parę a nie za sztukę 🙂 1 Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano wczoraj o 05:37 Napisano wczoraj o 05:37 Takie to zrozumiałe by było zwłaszcza że kolumny w tym zestawianiu aktywnym sa inne. Odpisz, cytując
Tomasz S. Napisano wczoraj o 11:52 Autor Napisano wczoraj o 11:52 Z mojej strony jako klienta najlepiej byłoby,żeby ceny były za parę skoro nie można kupić jednej sztuki bo inaczej to mylące. Zakładam,że takie aktywne Elaci są nierozłączną parą, pewnie są spakowane w jedno pudełko, nie da się kupić jednej sztuki. W takim wypadku trochę bez sensu podawać cenę za sztukę. 2 Odpisz, cytując
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 20 godzin temu Napisano 20 godzin temu 9 godzin temu, Tomasz S. napisał: Z mojej strony jako klienta najlepiej byłoby,żeby ceny były za parę skoro nie można kupić jednej sztuki bo inaczej to mylące. Zakładam,że takie aktywne Elaci są nierozłączną parą, pewnie są spakowane w jedno pudełko, nie da się kupić jednej sztuki. W takim wypadku trochę bez sensu podawać cenę za sztukę. To się zgadza, ale istnieje jeszcze taka instytucja jak "marketing" 🙂 Odpisz, cytując
Tomasz S. Napisano 10 godzin temu Autor Napisano 10 godzin temu 9 godzin temu, Top Hi-Fi & Video Design napisał: To się zgadza, ale istnieje jeszcze taka instytucja jak "marketing" 🙂 Super marketing ! Teraz tylko czekać aż w restauracji będzie reklamowana cena za makaron 20zł , a sos będzie liczony oddzielnie ( ale sprzedawane tylko w parach, cena na priv ). Rozumiem jak to działa i, że chodzi o to,żeby na ceneo pozycja wyświetlała się na samej górze bo wtedy ktoś kliknie częściej , tylko dla klienta końcowego to po prostu uciążliwe. Jeżeli są kolumny podstawkowe sprzedawane w parach i chcę takie kupić to teraz trzeba się przeklikiwać przez różne sklepy bo jeden podaje cenę tak, a drugi tak. Odpisz, cytując
Vectorinni Napisano 10 godzin temu Napisano 10 godzin temu Niedawno kupiłem w końcu swój pierwszy zestaw stereo, ale po kilkumiesięcznych rozkminkach. Przyznam, że mało rzeczy mnie irytowało przez ten czas, jak właśnie fakt podawania cen kolumn za sztukę. Kilka sklepów stanowi tu wyjątek od tej reguły, ale zdecydowana większość poszła w "markjeting" . To jest tak idiotyczne, że aż ciężko uwierzyć, że to może działać. To trochę jak z ceną za batonik. Dla klienta on i tak kosztuje 3 zł, ale "markjetingowiec" wierzy, że 2,99 zł to jednak nie 3 zł i to skusi ludzi do kupienia więcej...Dramat. Odpisz, cytując
fp74 Napisano 9 godzin temu Napisano 9 godzin temu 6 minut temu, Vectorinni napisał: Niedawno kupiłem w końcu swój pierwszy zestaw stereo, ale po kilkumiesięcznych rozkminkach. Przyznam, że mało rzeczy mnie irytowało przez ten czas, jak właśnie fakt podawania cen kolumn za sztukę. Kilka sklepów stanowi tu wyjątek od tej reguły, ale zdecydowana większość poszła w "markjeting" . To jest tak idiotyczne, że aż ciężko uwierzyć, że to może działać. To trochę jak z ceną za batonik. Dla klienta on i tak kosztuje 3 zł, ale "markjetingowiec" wierzy, że 2,99 zł to jednak nie 3 zł i to skusi ludzi do kupienia więcej...Dramat. W mojej ocenie zahacza to o nieuczciwe praktyki handlowe. Nikt nie podaje ceny za jeden but albo za jedną nartę lub za jedną słuchawkę i dla każdego jest oczywiste, że nowe, pełnowartościowe kolumny pasywne sprzedaje sie w parach i nikt nie sprzeda jednej, co zresztą wynika z adnotacji "sprzedawane tylko w parach". No to jak w parach, to dlaczego podaje sie tylko pół ceny!? Gadanie, że tak bylo i jest, że tak się przyjęło to pitolenie. Dla osoby, ktora pierwszy raz szuka sprzętu, to ewidentne wprowadzanie w błąd. Odpisz, cytując
Bo0M Napisano 9 godzin temu Napisano 9 godzin temu (edytowany) Na Amazon wskoczył subwoofer od Wiim, cena niezła... https://www.amazon.com/dp/B0FD2RKN7P?maas=maas_adg_602334192676933DC6E3B1836B007D66_afap_abs&ref_=aa_maas&tag=maas Edytowano 9 godzin temu przez Bo0M Odpisz, cytując
Tomasz S. Napisano 9 godzin temu Autor Napisano 9 godzin temu 24 minuty temu, Bo0M napisał: Na Amazon wskoczył subwoofer od Wiim, cena niezła... https://www.amazon.com/dp/B0FD2RKN7P?maas=maas_adg_602334192676933DC6E3B1836B007D66_afap_abs&ref_=aa_maas&tag=maas No właśnie czekam ,aż w europie będzie dostępny bo chcę go kupić. Mam nadzieję,że nie przeliczą 449 USD na 449 EUR po prostu jak to często bywa. Odpisz, cytując
lion Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu Od wczoraj dostępny w sprzedaży gramofon Luna3 od Fosi https://fosiaudio.com/pages/fosi-audio-luna3-turntable?srsltid=AfmBOoqmOQU_phrqF2bmjAw5Vkzgkynjn_bR15RBdW8cbRr9A08YPvTu w kwocie 350$ może być wart uwagi (bez kodów rabatowych) - wygląda na uczciwie wyceniony sprzęt na początek przygody z winylem. unboxing tutaj: i do obejrzenia w akcji jeszcze tutaj: Odpisz, cytując
Recommended Posts