tomikin Napisano Czwartek o 13:02 Autor Udostępnij Napisano Czwartek o 13:02 17 godzin temu, aG3nt napisał: Ogólnie wchodzę "w kable" I dobrze Kuj żelazo póki gorące 17 godzin temu, aG3nt napisał: Jeszcze tylko dopowiem że ten Tellurium UB2 inaczej brzmi niewygrzany (ostrzej, jaśniej) a inaczej po wygrzaniu (cieplej). Róźnica jest spora, chociaż już po 15-20h wygrzewania owa ostrzejsza konturowość zanika na rzecz przyjemniejszych muśnięć muzyki I to narasta Czy ta "ostrzejsza konturowość" tyczy się również basu ? Mam na myśli to czy uderzenie na basie nie dostaje bardziej łagodnego i miękkiego charakteru ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aG3nt Napisano Czwartek o 20:09 Udostępnij Napisano Czwartek o 20:09 (edytowany) 7 godzin temu, tomikin napisał: Czy ta "ostrzejsza konturowość" tyczy się również basu ? Mam na myśli to czy uderzenie na basie nie dostaje bardziej łagodnego i miękkiego charakteru ? To dotyczy całego zakresu tonalnego, także basu. Ale jest to wszystko ładnie kontrolowane. Jakby ktoś na nowo poukładał dzwięki a efekt końcowy zdecydowanie mi bardziej odpowiada Edytowano Czwartek o 20:17 przez aG3nt 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts