Fonn Napisano 15 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 15 godzin temu 1 godzinę temu, PanKlor napisał: Tego czyli 2024/2025 czy 2025/2026? 25 na 26 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu Dnia 28.01.2025 o 13:58, Fonn napisał: Mam tv Sony kld 9005 4 k 100htz czy brak hdmi 2.1 nie będzie miało wpływu na obraz,podają,że 5 obsługuje 4k60htz nie będzie miało. Dnia 29.01.2025 o 21:14, Fonn napisał: Tak zrobię, czekam na jakieś promo bo na razie cenią po ok 11kzł a szykuje się już nowa seria skąd wiesz? 13 godzin temu, Fonn napisał: Tyle,że ma być. Kto Ci to mówił? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fonn Napisano 3 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 3 godziny temu 2 godziny temu, Piotr Sonido napisał: nie będzie miało. skąd wiesz? Kto Ci to mówił? Info od osoby związanej z dystrybucją ale i tak można się przecież domyślić,że to kwestia niedługiego czasu bo ta seria avr ma już swoje lata a design jest widzicie jaki...kojarzący się z serią Alpha z lat 90 tych ... Myślę, że pujdą w duże wyświetlacze coś ala Jbl albo seria Radia. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lion Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Tak jak na początku design Arcama mnie skutecznie odpychał to po czasie przyznam, że coś ma w sobie i chętnie bym go nabył - niech tylko ceny stopnieją, a z tym chwilowo ciężko (na pewnej niemieckiej stronce stawkę na avr11 nawet delikatnie podnieśli - być może to na potrzeby późniejszej "wielkiej "obniżki). NAD T778 też się twardo trzyma. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fonn Napisano 1 godzinę temu Autor Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 25 minut temu, lion napisał: Tak jak na początku design Arcama mnie skutecznie odpychał to po czasie przyznam, że coś ma w sobie i chętnie bym go nabył - niech tylko ceny stopnieją, a z tym chwilowo ciężko (na pewnej niemieckiej stronce stawkę na avr11 nawet delikatnie podnieśli - być może to na potrzeby późniejszej "wielkiej "obniżki). NAD T778 też się twardo trzyma. Też czekam na lepszą cenę Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts