Skocz do zawartości

Onkyo rz30 czy Arcam avr11

Fonn

Recommended Posts

Dnia 28.01.2025 o 13:58, Fonn napisał:

Mam tv Sony kld 9005 4 k 100htz  czy brak hdmi 2.1 nie będzie miało wpływu na obraz,podają,że 5 obsługuje 4k60htz 

nie będzie miało.

Dnia 29.01.2025 o 21:14, Fonn napisał:

Tak zrobię, czekam na jakieś promo bo na razie cenią po ok 11kzł a szykuje się już nowa seria 

skąd wiesz?

13 godzin temu, Fonn napisał:

Tyle,że ma być. 

Kto Ci to mówił?

2 godziny temu, Piotr Sonido napisał:

nie będzie miało.

skąd wiesz?

Kto Ci to mówił?

Info od osoby związanej z dystrybucją ale i tak można się przecież domyślić,że to kwestia niedługiego czasu bo ta seria avr ma już swoje lata a design jest widzicie jaki...kojarzący się z serią Alpha z lat 90 tych ... 

Myślę, że pujdą w duże wyświetlacze coś ala Jbl albo seria Radia.

Tak jak na początku design Arcama mnie skutecznie odpychał to po czasie przyznam, że coś ma w sobie i chętnie bym go nabył - niech tylko ceny stopnieją, a z tym chwilowo ciężko  (na pewnej niemieckiej stronce stawkę na avr11 nawet delikatnie podnieśli - być może to na potrzeby późniejszej "wielkiej "obniżki). NAD T778 też się twardo trzyma.

25 minut temu, lion napisał:

Tak jak na początku design Arcama mnie skutecznie odpychał to po czasie przyznam, że coś ma w sobie i chętnie bym go nabył - niech tylko ceny stopnieją, a z tym chwilowo ciężko  (na pewnej niemieckiej stronce stawkę na avr11 nawet delikatnie podnieśli - być może to na potrzeby późniejszej "wielkiej "obniżki). NAD T778 też się twardo trzyma.

Też czekam na lepszą cenę :)