Piotr Sonido Napisano 12 godzin temu Napisano 12 godzin temu Czyli Ty mówisz o osobnym użytkowaniu stereo i muzyki? Źródła stereo osobno podłączone do wzmacniacza. ale zastanawiam się, bo mówisz że "nie będziesz zadowolony z końcówki" ale właśnie w taki sposób użytkujesz wzmacniacz. Więc rozwiniesz temat? Odpisz, cytując
Fonn Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu (edytowany) No to końcówki zakupione ale nie pa240 Arcama...Tylko fosi v3...😄 I jestem pozytywnie zaskoczony poprawą dynamiki,stereofonią. Jak pograją z kilka dni zaaplikuje im opampy bo mam kilka różnych opa 2604,muses 01 i innych. Jest potencjał z małych bąbli aż niedowiary. Dzięki temu filmikowi postanowiłem sprawdzić co to warte Edytowano 1 godzinę temu przez Fonn Odpisz, cytując
PanKlor Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Kupiłem swoje Fosi z 2 miesiące temu. Zastąpiły Atolla. Dzwiek nie ucierpiał a zrobiło się więcej miejsca na szafce. Planuje kupić jeszcze jedną sztukę i zrobić LCR na monoblokach. Muszę tylko znaleźć trochę czasu żeby ogarnąć kalibrację. Odpisz, cytując
Fonn Napisano 26 minut temu Autor Napisano 26 minut temu (edytowany) No faktycznie można z tych bąbli zrobić niezłe kino i stereo,na filmiku fajnie słychać jak v3 grają w porównaniu do pełnowymiarowych końcówek za pierdylion zł. Dobre opampy i do przodu😅 Ja je kupiłem na Amazonie z osobnymi zasilaczami bo był też zestaw z jednym dla dwóch ale uważam, że osobne to osobne. Edytowano 23 minuty temu przez Fonn Odpisz, cytując
Recommended Posts