Al3x Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, Fonn napisał: Po prawie miesiącu grania na Fosi v3 postanowiłem je jednak odesłać. Nie są to złe końcówki ale jednak będę szukał czegoś innego być może integry z możliwością pracy jako końcówki. Tylko zastanawiam się czy jest możliwość załączenia razem z avr poprzez trigera no i jeszcze kwestia hdmi arc jak to pożenić. Nie rozumiem co HDMI na mieć wspólnego z integrą? Odpisz, cytując
Fonn Napisano 2 godziny temu Autor Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Al3x napisał: Nie rozumiem co HDMI na mieć wspólnego z integrą? Ano to ,że jak jest wejście w integrze arc i w ampli to chciałbym aby oba sprzęty się razem z tv załączyły. Jakiś rozdzielacz? Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 14 minut temu, Fonn napisał: Po prawie miesiącu grania na Fosi v3 postanowiłem je jednak odesłać. Nie są to złe końcówki ale jednak będę szukał czegoś innego być może integry z możliwością pracy jako końcówki. Tylko zastanawiam się czy jest możliwość załączenia razem z avr poprzez trigera no i jeszcze kwestia hdmi arc jak to pożenić. Napiszesz coś wiecej co nie podeszło? 2 minuty temu, Fonn napisał: Ano to ,że jak jest wejście w integrze arc i w ampli to chciałbym aby oba sprzęty się razem z tv załączyły. To trigger a nie HDMI. Chcesz używać HDMI tylko do włączania urządzeń? Odpisz, cytując
Al3x Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu (edytowany) Nie wiem napewno czy to zadziała ale możesz skorzystać z drugiego wyjścia HDMI w AVR 11 i użyć CEC, tam żeby aktywacja ampli aktywowała wzmacniacz. Teoretycznie powinno działać. Tym bardziej że oba Arcamy. Edytowano 2 godziny temu przez Al3x Odpisz, cytując
Fonn Napisano 2 godziny temu Autor Napisano 2 godziny temu (edytowany) 8 minut temu, Piotr Sonido napisał: Napiszesz coś wiecej co nie podeszło? To trigger a nie HDMI. Chcesz używać HDMI tylko do włączania urządzeń? Bo myślałam sobie o Arcamie sa35 a być może 45 bo obiecali,że mają w nowym sofcie mieć możliwość pracy jako końcówka. Oba mają hdmi arc i fajnie byłoby gdyby avr11 I sa35 załączyły się razem z tv i przesyłamy sygnał do obydwu. Edytowano 2 godziny temu przez Fonn Odpisz, cytując
Recommended Posts