radziulek85 Napisano 1 kwietnia Udostępnij Napisano 1 kwietnia 1 godzinę temu, fp74 napisał: Przy tak opisanej charakterystyce Apollona, można rzec, że pre będzie niczym wypełnienie kolorem, a to jak sądzę idealne rozwiązanie. Jednemu lampa drugiemu co innego. U siebie widzę dużą różnicę między wba, a dacmagikiem jako pre. Inna sprawa, że mając 2 tak różne jednak zestawy , mogę raz na kolorowo, raz czarno-bialo. A czy Ty masz tego małego Apollona stereo i czy tam nie jest dość ciasno z tyłu... Mi jakoś chodzą po głowie te małe monobloki, wiadomo nie do tych kolumn co teraz....😉. Więc to by trzeba je zmienić, dopiero co kupione...😁. Tzn w apollonie nie będę wymieniał płyty buforowej tylko tą w przedwzmacniaczu zaznaczoną na czerwoną. Ewentualnie do LAMM będzie trochę inny zasilacz ale jak napisałem i co widać przestrzeni w środku jest sporo...Być może wystarczy też miejsca na jakąś konstrukcje zbalansowaną ale wtedy będzie trzeba dołożyć na pewno dodatkowo jeszcze jedna płytkę z przekaźnikami od regulacji wzmocnienia Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fp74 Napisano 1 kwietnia Udostępnij Napisano 1 kwietnia 59 minut temu, radziulek85 napisał: Tzn w apollonie nie będę wymieniał płyty buforowej tylko tą w przedwzmacniaczu zaznaczoną na czerwoną. Ewentualnie do LAMM będzie trochę inny zasilacz ale jak napisałem i co widać przestrzeni w środku jest sporo...Być może wystarczy też miejsca na jakąś konstrukcje zbalansowaną ale wtedy będzie trzeba dołożyć na pewno dodatkowo jeszcze jedna płytkę z przekaźnikami od regulacji wzmocnienia No to dla mnie wyższa Szkoła jazdy🤨. Powodzenia. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radziulek85 Napisano 8 kwietnia Udostępnij Napisano 8 kwietnia Dnia 13.03.2025 o 23:06, ponczol napisał: Mój zamówiony w niedziele wieczorem - przed zamówieniem dostałem potwierdzenie, że będę czekał około 2 tygodni roboczych na zbudowanie mojego egzemplarza + czas wysyłki 3-4 dni. Co z tego wyjdzie? Zobaczymy 🙂 dotarł? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ponczol Napisano 8 kwietnia Udostępnij Napisano 8 kwietnia 4 godziny temu, radziulek85 napisał: dotarł? Nie został nawet wysłany... 11 kwietnia wyjeżdżam na tygodniowy urlop i jeśli będzie miał przyjść to nikt go nie odbierze 🫣 Zaraz muszę napisać do Apollona czy jest możliwość wysyłki w innym terminie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radziulek85 Napisano 8 kwietnia Udostępnij Napisano 8 kwietnia 12 minut temu, ponczol napisał: Nie został nawet wysłany... 11 kwietnia wyjeżdżam na tygodniowy urlop i jeśli będzie miał przyjść to nikt go nie odbierze 🫣 Zaraz muszę napisać do Apollona czy jest możliwość wysyłki w innym terminie. No ja tez chwile dłużej czekałem niestety...ale warto pocierpieć 😅 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ponczol Napisano 8 kwietnia Udostępnij Napisano 8 kwietnia Krótka rozmowa na czacie - wysyłka 21 kwietnia do mnie. Czekałem tyle czasu to poczekam jeszcze trochę 🙄 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radek. Ch Napisano Wtorek o 10:26 Udostępnij Napisano Wtorek o 10:26 (edytowany) Witam obecnie mam nad m10 v2 wybralem go z posrod paru innych ampli , ogolnie zasila mi kef r3 meta zeby posluchac muzyki na dosc dobrym poziomie co do glosnosci musze go rozkrecic do min 30 % , ogolnie raczej slucham muzyki nie za glosno i zauwwazylem wasza recencje dotyczace tych wzmaczniacow pytanie brzmi czy Hypex NC502MP Module Stereo Amplifier bedzie upgredem poza moca ? wiem ze ma te same moduly myslalem tez nad nadc298 ale troche za drogi ... Edytowano Wtorek o 10:30 przez radek. Ch Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radek. Ch Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu juz niewazne kupilem z audiophonics Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fp74 Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu 1 godzinę temu, radek. Ch napisał: juz niewazne kupilem z audiophonics Też się zastanawiam nad Audiophonics, a możesz napisać co konkretnie kupiłeś? No i czy u nich też trzeba czekać na złożenie, czy mają już poskładane gotowce? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts