Skocz do zawartości

Kable głośnikowe o delikatnych wysokich tonach

Recommended Posts

Jakby co to moja wersja podstawek pod kable ze względu na indywidualne wykończenie oferuje indywidualną sygnaturę dźwiękową. Gwarantuję że same podkładki w projekcie z natury mają uwzględnione zarówno efekty kwantowe jak i grawitacyjne. W teorii powinny łączyć tradycyjną fizykę newtonowską oraz wszystkie te nowoczesne nieudowodnione klimaty ze strunami. Ze strunami to wiecie chodzi o to żeby struny dobrze grały.

Mogę wam takie zrobić. Cena regularna to pół miliona złotych za cztery sztuki. 

Promocja dla forum pięć stówek paczkomatem gratis. 

Do wyboru są kolory biały albo biały bo tylko takie zostały gąbki ;)

7 minut temu, yayayaya napisał:

Jakby co to moja wersja podstawek pod kable ze względu na indywidualne wykończenie oferuje indywidualną sygnaturę dźwiękową. Gwarantuję że same podkładki w projekcie z natury mają uwzględnione zarówno efekty kwantowe jak i grawitacyjne. W teorii powinny łączyć tradycyjną fizykę newtonowską oraz wszystkie te nowoczesne nieudowodnione klimaty ze strunami. Ze strunami to wiecie chodzi o to żeby struny dobrze grały.

Mogę wam takie zrobić. Cena regularna to pół miliona złotych za cztery sztuki. 

Promocja dla forum pięć stówek paczkomatem gratis. 

Do wyboru są kolory biały albo biały bo tylko takie zostały gąbki ;)

Widzę, że dobrze się bawisz. Grunt to dobry humor 😁

Przywykłem do takiego poczucia humoru ze strony kogoś, kto sprowadza to do takiego poziomu. Myślę, że poza garażem jeszcze gdzieś znalazłbyś gąbkę, to całkiem możliwe.

@Rafał S , czy mógłbyś wstawić tutaj co w temacie odpowiedziała Tobie AI, czy Chat GPT?

Edytowano przez DiBatonio

10 godzin temu, DiBatonio napisał:

@Rafał S , czy mógłbyś wstawić tutaj co w temacie odpowiedziała Tobie AI, czy Chat GPT?

Nie wiem, czy to nie byłoby zaśmiecani wątku dotyczącego jednak kabli głośnikowych, a nie zasilających. Skrobnę coś, jak już będę miał trochę lepsze podstawki - dębowe i dopasowane do moich potrzeb. :)