yayayaya Napisano 11 lutego Udostępnij Napisano 11 lutego Jakby co to moja wersja podstawek pod kable ze względu na indywidualne wykończenie oferuje indywidualną sygnaturę dźwiękową. Gwarantuję że same podkładki w projekcie z natury mają uwzględnione zarówno efekty kwantowe jak i grawitacyjne. W teorii powinny łączyć tradycyjną fizykę newtonowską oraz wszystkie te nowoczesne nieudowodnione klimaty ze strunami. Ze strunami to wiecie chodzi o to żeby struny dobrze grały. Mogę wam takie zrobić. Cena regularna to pół miliona złotych za cztery sztuki. Promocja dla forum pięć stówek paczkomatem gratis. Do wyboru są kolory biały albo biały bo tylko takie zostały gąbki 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 11 lutego Udostępnij Napisano 11 lutego 25 minut temu, bielak75 napisał: Wspomnienia??? To moja codzienność 😂🤣😂🤣 Nie będę pisał kim denon jest... 😇😇😇😇 To przecież nie było do Ciebie, zatem nie rozumiem 🤔 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 11 lutego Udostępnij Napisano 11 lutego (edytowany) 7 minut temu, yayayaya napisał: Jakby co to moja wersja podstawek pod kable ze względu na indywidualne wykończenie oferuje indywidualną sygnaturę dźwiękową. Gwarantuję że same podkładki w projekcie z natury mają uwzględnione zarówno efekty kwantowe jak i grawitacyjne. W teorii powinny łączyć tradycyjną fizykę newtonowską oraz wszystkie te nowoczesne nieudowodnione klimaty ze strunami. Ze strunami to wiecie chodzi o to żeby struny dobrze grały. Mogę wam takie zrobić. Cena regularna to pół miliona złotych za cztery sztuki. Promocja dla forum pięć stówek paczkomatem gratis. Do wyboru są kolory biały albo biały bo tylko takie zostały gąbki Widzę, że dobrze się bawisz. Grunt to dobry humor 😁 Przywykłem do takiego poczucia humoru ze strony kogoś, kto sprowadza to do takiego poziomu. Myślę, że poza garażem jeszcze gdzieś znalazłbyś gąbkę, to całkiem możliwe. @Rafał S , czy mógłbyś wstawić tutaj co w temacie odpowiedziała Tobie AI, czy Chat GPT? Edytowano 11 lutego przez DiBatonio 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 12 lutego Udostępnij Napisano 12 lutego 10 godzin temu, DiBatonio napisał: @Rafał S , czy mógłbyś wstawić tutaj co w temacie odpowiedziała Tobie AI, czy Chat GPT? Nie wiem, czy to nie byłoby zaśmiecani wątku dotyczącego jednak kabli głośnikowych, a nie zasilających. Skrobnę coś, jak już będę miał trochę lepsze podstawki - dębowe i dopasowane do moich potrzeb. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts