pacio94 Napisano 25 kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 25 kwietnia 2009 WitamTym razem potrzebuję porady w sprawie zesatwu mikro. Wiem, że tematów o nich było już do bólu i króluje w tej klasie YAMAHA z Pianocraftem, ale na zesatw, który będzie grał tylko w tle w kuchni jest trochę zbyt droga. Mój budżet to 1000zł, ale jeśli jest jakaś ciekawa propozycja za mniejszą kasę to tym lepiej. Tak naprawdę zależy mi na tunerze, ostatecznie może być to tylko amp, bo mam jakieś głośniki od starej (prawie 20-sto letniej) wieży PHILIPSa. Do tej pory udało mi się znaleźć w tej cenie:ONKYO CS-325Kenwood K-511USBCzekam na opinie o tym sprzęcie i inne propozycje.pozdrawiampacio94 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamc Napisano 25 kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 25 kwietnia 2009 Ja kupiłem sobie wieżyczkę JVC UX-A55R za ok 100 zł (!!!) -> jakość dźwięku idealnie komponuje się z odgłosami smażenia jajecznicy i/lub gotowania ziemniaków , a i CD odtwarza bez gadania, i RDS pokazuje czego słucham (gdybym zapomniał przez przypadek).Nie wiem po co chcesz wydać tyle kasy na kuchenny sprzęcik do szemrania tła A jeśli już koniecznie tak wysoko mierzysz, to doskładaj 700 i Yamaha PC -> przynajmniej w razie zmiany przeznaczenia będzie miał szansę sie sprzęcik "wyrobić". Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacio94 Napisano 25 kwietnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 25 kwietnia 2009 Tylko, że ja chcę nowy sprzęt. Starą wieżę mam, ale ona jest troche z duża do postawienia na szafce, a dodatkowo to ma sprawiać dobre wrażenie estetyczne. Ta cena tak jak napisałem jest totalnie maksyalna, a im mniej tym lepiej.Dwie kolejne opcje (trochę tańsze):SONY CMT-HX30LG FB163 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artur77 Napisano 25 kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 25 kwietnia 2009 SONY CMT-HX30 - z tych dwöch. Slyszalem, przyjemny zestawik, do kuchni w sam raz. Chociaz polecam PC (w moim przypadku, po prostu nie za bardzo mialem gdzie wstawic, ale plumka tak ladnie, ze nie wnikasz nawet, gdy cos sie przypali.Troche zdradliwe...... )Pozdrawiam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesiek Napisano 25 kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 25 kwietnia 2009 Witam!Akurat tak sie składa że wszystke modele co podałeś słuchałem w sklepie no powiedzmy salonie bo ostatnio też wybierałem podobne coś.Mój typ kenwood. Gra prawie jak yamaha, akurat jak do kuchni. Jak by nie istaniał pianocraft to do pokoju wziąłbym kenwooda ze wszystkich istniejących stereo w tej cenie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacio94 Napisano 25 kwietnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 25 kwietnia 2009 Muszę sam sprawdzić, pewnie bitwa rozegra się między LG, a Sony, jednak są sporo tańsze, a główną ważną cechą będzie wygląd (niestety ), decyzja nienależy do mnie więc zdam się na rodziców. Mam nadzieję, że wezmą lepiej grający.08 05 2009, 11:50Ostatecznie padło na najłatwiejsze rozwiązanie tzn. poszedłem do marketu i kupiłem taką, która wyglądała w miarę dobrze, była mała i tania, a przy tym można z niej coś usłyszeć Kupiłem SHARPa XL-E25H za 300zł. Myślę, że temat można zakończyć. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts