Czajnik Napisano 21 godzin temu Udostępnij Napisano 21 godzin temu Witam, pytanko jak w temacie - poszukuję tunera do wzmacniacza HK670. Czy w ogóle kiedyś się pojawił tuner do serii tego wzmacniacza? Nie chodzi mi o podobne typu TU940 czy TU950 bo to nie ta sama seria - inaczej wygląda przycisk power i trochę się to gryzie. Czy ktoś ma jakieś info odnośnie KONKRETNEGO tunera do wzmacniacza HK670. Z góry dziękuję za pomoc. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Palmos Napisano 19 godzin temu Udostępnij Napisano 19 godzin temu Rozumiem że chcesz aby to wizualnie pasowało natomiast powinieneś wziąć pod uwagę że jakość srimingu radia z internetu jest znacznie lepsza od FM. A różnicy ilości stacji to nie ma co porównywać. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 19 godzin temu Udostępnij Napisano 19 godzin temu No, to oczywiste, ALE weź pod uwagę, że jakość muzy z taśmy ze szpulowca też jest nieporównywalna ze streemingiem, a pomimo to szpulowce się trzymają w niektórych systemach i są ich ozdobą. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Palmos Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu No chyba nie jest tak źle. Słuchałem kilka razy muzy ze szpólowca na Audio Show i brzmiało to naprawdę bardzo dobrze. Kiedyś nawet organizowali tam konkurs co najlepiej zabrzmi i wygrał zestaw ze szpulowcem tylko że muzyka była puszczana z taśmy "matki". Natomiast myślę że sygnał po FM ma swoje ograniczenia i jakościowo jest po prostu gorszy streamingu. Nawet w samochodzie słychać jak leci coś w radiu a potem puszczę to samo z Tidala to jakbym wsiadł do innego samochodu. Ja u siebie mam amplituner (bardziej to wzmacniacz z wbudowanym tunerem) To zwykłe radio może leciało pierwsze kilka dni i już tego nie używam (nawet do muzyki w tle) Tu jeszcze należy dodać że niektóre stacje dają sygnał po streamingu po prostu kiepski i tu może dużej różnicy nie być w porównaniu z FM. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michaudio Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu https://www.hifiengine.com/manual_library/harman-kardon/home-hifi.shtml Tu znajdziesz katalogi Harmana z początku lat 2000, wygłąda na to że nie było tunera serii 600. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts