TomiSQ Napisano 20 godzin temu Udostępnij Napisano 20 godzin temu Witam Mam pytanie, jaki w miarę tani Amplituner mógł by przekonwertować sygnał analogowy na cyfrowy (Wideo i Audio). Chodzi dokładnie o podłączenie starszych urządzeń VHS, konsol itp. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no_i_fajnie Napisano 19 godzin temu Udostępnij Napisano 19 godzin temu Jest mnostwo konwerterow, ktorych mozesz uzyc. Czemu szukasz amplitunera? https://allegro.pl/oferta/adapter-konwerter-sygnalu-av-rca-cinch-do-hdmi-12727267514 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomiSQ Napisano 9 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 9 godzin temu 10 godzin temu, no_i_fajnie napisał: Jest mnostwo konwerterow, ktorych mozesz uzyc. Czemu szukasz amplitunera? https://allegro.pl/oferta/adapter-konwerter-sygnalu-av-rca-cinch-do-hdmi-12727267514 W zasadzie miałem podobne konwertery z 3 sztuki w przeciągu roku i z dnia na dzień przestawały działać. Kupowane na Aliexpres to z gwarancją nie ma co liczyć. Zastanawiam się nad Denon AVR-X2800H ale nie mogę rozczytać w instrukcji czy ogarnie konwersję. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek72 Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu @TomiSQ AVR-X2800 nie ma analogowych wejść wideo, jak większość obecnie produkowanych szczególnie tańszych - budżetowych. Raczej w droższych amplitunerach znajdziesz wejścia analogowe video lub component, w Onkyo od modelu TX-NR7100 w górę czyli RZ30, RZ50 i RZ70, ale to nie są tanie amplitunery. Nie wiem jak u innych producentów. Chyba że coś z używanych jak wchodziło HDMI czyli leciwych, tam pewnie coś takiego było. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no_i_fajnie Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 8 godzin temu, TomiSQ napisał: Zastanawiam się nad Denon AVR-X2800H ale nie mogę rozczytać w instrukcji czy ogarnie konwersję. Tak, jak wyzej napisal @tomek72. Sprobuj jednak z konwerterem, moze trafisz na lepszy Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts