Xeonzi Napisano Piątek o 12:07 Udostępnij Napisano Piątek o 12:07 Na wstępie przepraszam jeśli utworzyłem post w złym miejscu. Poszukuję informacji o gramofonie Teppaz model 400. Ostatnio dostałem ten gramofon i chciałbym go sprzedać, ale nie mogę znaleźć żadnych informacji o nim, jak i ofert jego sprzedaży. Gramofon jest ogólnie sprawny, jedynie jakiś przegląd by mu się przydał. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano Piątek o 17:31 Udostępnij Napisano Piątek o 17:31 5 godzin temu, Xeonzi napisał: Gramofon jest ogólnie sprawny, jedynie jakiś przegląd by mu się przydał. Z tego co widzę to lata 60 -te. Sprzedać możesz tylko kolekcjonerowi , choć plinta jest trochę zajechana , co z kolei wyklucza stan kolekcjonerski. Nie chcę być złym prorokiem ale cena może się wahać między 40 -70 zł. Sam przegląd gramofonu to jakieś 300 zł bez wymiany jakichkolwiek części.. Nie wiadomo w jakim stanie jest igła po tulu latach. Ale próbuj Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sipo Napisano Piątek o 19:50 Udostępnij Napisano Piątek o 19:50 (edytowany) To gramofon z lat `70, francuski. Znalazlem taki na sprzedaz, typ walizkowy, popularny w tamtych latach. Niestety nie jest wiele warty. https://electrovintage.com/en/products/electrophone-piles-secteur-teppaz-t400 Edytowano Piątek o 19:52 przez Sipo ed Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano Piątek o 20:30 Udostępnij Napisano Piątek o 20:30 Myślę, że jesli kupować coś z tzw epoki, to przynajmniej znanej i uznanej marki. Kupowanie czegoś nieznanego, pomimo że, może być w dobrym stanie nie znaczy , że jest coś warte. Przed kupnem należy zrobić rozeznanie. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xeonzi Napisano Sobota o 12:03 Autor Udostępnij Napisano Sobota o 12:03 16 godzin temu, Sipo napisał: To gramofon z lat `70, francuski. Znalazlem taki na sprzedaz, typ walizkowy, popularny w tamtych latach. Niestety nie jest wiele warty. https://electrovintage.com/en/products/electrophone-piles-secteur-teppaz-t400 To jest całkowicie inny gramofon, modelu 400 (nie mylić z T400) nie można znaleźć nigdzie poza jedną aukcją, która już jest od dawna nieaktualna. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts