Tomasz Mojsa Napisano Sobota o 21:21 Udostępnij Napisano Sobota o 21:21 Dzień dobry, proszę o pomoc i ewentualnie poradę w poniższym temacie. AVC przez jakieś 2 lata działał w miarę poprawnie. Nie wspomnę o kłopotach z sparowaniem AVC z dekoderem ORANGE. Raz sygnał łapał raz nie ( objawy : raz był obraz raz nie) . Od kilku dni mam problem z dziękiem . AVC po włączeniu telewizora i dekodera nie podawała dźwięku. Próbowałem różnych ustawień - brak dźwięku. Postanowiłem od nowa przeprowadzić kalibrację. Niestety system nie widzi podłączonych głośników? Wszystko jest tak jak było przed zaniknięciem dźwięku. Oddałam AVC do sprawdzenia do serwisu. Serwis stwierdził iż sygnał na głośniki jest podawany. Niestety kiedy wrócił do domu nadal AVC nie widzi głośników? Proszę o pomoc. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanKlor Napisano 19 godzin temu Udostępnij Napisano 19 godzin temu Jesteś pewien że nie masz włączonej drugiej strefy? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Butler Napisano 16 godzin temu Udostępnij Napisano 16 godzin temu Skoro serwis mówi ok, to też obstawiam drugą strefę, ile ja się nawkurzałem zanim do tego doszedłem... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts