Solaris Napisano 13 marca Udostępnij Napisano 13 marca Witam. Czy orientujecie się czy wzmacniacz Fezz to jest robiony na polskich podzespołach czy zagranicznych ? Czy taki wzmacniacz to się będzie nadawać do kolumn takich jak stx audio, pylon audio, unitra, tonsil ? Pozdrawiam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 13 marca Udostępnij Napisano 13 marca Cześć Fezzy Torus to bardzo fajny, naturalny i lekko ocieplony wzmacniacz z bdb dynamiką Ostatnio ktoś go porównał do Atolli i muszę przyznać, że są tu spore podobieństwa W kwestii podzespołów, to przykładowo transformator jest polski, z firmy-matki Fezza, Toroidów Co do zgrania się z kolumnami, o jakie konkretnie modele pytasz? To całkiem uniwersalny wzmak w kwestii doboru kolumn. W razie czego zapraszam do kontaktu i na odsłuch Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 13 marca Udostępnij Napisano 13 marca Cięłabym się mylić ale ten wątek jest jak dalszy ciąg filmów marketingowych mojego ulubionego Salonu Audio. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 14 marca Udostępnij Napisano 14 marca Niestety tak. Ale nie mozna nikogo tutaj obwiniac. Sa dystrybutorem tego sprzetu wiec to naturalne. Mnie na przykład Fexx nie porywa. Praktycznie żaden model. Może top lampy , za krótko słuchałem? Ale klasyczne wybierane przez Kowalskiego modele nie. Ale to ja. Q21 to świetny partner, więc bez problemu u nich wypożyczysz ten sprzęt i sprawdzisz. Tranzystorowy model nie jest popularnym wyborem wiec opinii za wiele nie będzie. Sprawdź sam. Mi lepiej grał Baltlab. Jesli już idziesz w Patriotyzm. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts