Tom_B Napisano Poniedziałek o 08:19 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 08:19 Witam, mam pytanko. Mam zamiar nabyć ampli(streamer)tuner WiiM Amp Pro i chciałbym kupić do tego kolumny podstawkowe, z ładnym głębokim zejściem (pokój 11m2). . Czy ktoś może mi pomoc dobrać kolumny w cenie do 3k by grało ładne stereo? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano Poniedziałek o 08:34 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 08:34 Ja mam w 10m2 Bowersy 607 i bardzo sobie chwalę. Ustawione blisko ściany, a 10m2 inaczej nie bardzo się da, mają bardzo przyjemny bas. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano Poniedziałek o 10:30 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 10:30 Z monitorów polecałbym Dali Oberon 3, ewentualnie nieco droższe Polk Reserve 100/200 to konstrukcje z fajnie zarysowanym dołem pasma. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tom_B Napisano Poniedziałek o 17:07 Autor Udostępnij Napisano Poniedziałek o 17:07 Dzięki za porady, zastanawiałem się pomiędzy Dali Oberon 3, lub Polk Reserve 100/200. Czy wzmacniacz WiiM Amp Pro jest godny zakupu? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 23 godziny temu Udostępnij Napisano 23 godziny temu Moim zdaniem z tej dwójki Polk R200 A do listy dopisał bym jeszcze używane KEfy serii R. Natomiast pewnie wtedy nie wykorzystał byś ich potencjału. 12 godzin temu, Tom_B napisał: Czy wzmacniacz WiiM Amp Pro jest godny zakupu? Zalezy. W swojej cenie to bardzo dobre urządzenie. Akceptowalny dzwiek, dobry soft, dobre wyposażenie, stosunkowo tani. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 20 godzin temu Udostępnij Napisano 20 godzin temu 15 godzin temu, Tom_B napisał: Czy wzmacniacz WiiM Amp Pro jest godny zakupu? W swojej cenie fajny sprzęt, ale warto jeszcze sprawdzić Argon Audio SA2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts