tommies Napisano Wtorek o 12:30 Udostępnij Napisano Wtorek o 12:30 Heco Aurora 300 vs Indiana Line Tesi 261 do sprzętu Yamaha. Początkowo Piano Craft E840 a docelowo R-N600A. Lubię używać Pure Direct aby odsłuch był jak najbliższy oryginałowi z CD. Porównywał ktoś bezpośrednio? Zależy mi na w miarę neutralnym brzmieniu delikatnie w kierunku cieplejszego i nie lubię szeleszczących i dominujących wysokich tonów. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano Wtorek o 15:00 Udostępnij Napisano Wtorek o 15:00 Cześć Przy takich oczekiwaniach wybrałbym jednak coś innego niż Yamahę. W kwestii samych kolumn warto sprawdzić KEFy Q Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tommies Napisano Wtorek o 15:30 Autor Udostępnij Napisano Wtorek o 15:30 20 minut temu, Q21 napisał: Cześć Przy takich oczekiwaniach wybrałbym jednak coś innego niż Yamahę. W kwestii samych kolumn warto sprawdzić KEFy Q Przyzwyczaiłem się do wygody jaką daje all_in_one i do Yamahy. Nie słucham na tyle dużo i w takim skupieniu abym naprawdę potrzebował jakiegoś audiofilskiego sprzętu. Chce możliwie optymalnie wydać pieniądze. Mam zamiar odświeżyć system audio i docelowo zgrać to z DLNA Synology na którym mam większość płyt zgranych do FLAC, a z czasem zmienić też w sypialni i warsztaciku w ramach MusicCast. Ten plan nie ma wad Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciej H Napisano Wtorek o 16:27 Udostępnij Napisano Wtorek o 16:27 Z tej dwójki wolałbym wybrać Heco. Miałem je kiedyś u siebie i to bardzo dobre głośniki. Od firmy Indiana przesłuchiwałem Noty 260x. Strasznie ciepłe kluchy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub Łukaszewski Napisano Wtorek o 16:37 Udostępnij Napisano Wtorek o 16:37 A ja wybrałbym te kolumny: https://natemataudio.pl/cyrus-one-linear.html?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwna6_BhCbARIsALId2Z0ekEBJpgbssjp99kGMlVZSGO20-lX0995FAHxDZU5K4yiCG_o8SagaAhYEEALw_wcB Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts