ksieciunio3231 Napisano Wtorek o 15:50 Udostępnij Napisano Wtorek o 15:50 (edytowany) Witam. Mam pytanie, Co sądzicie o połączeniu wzmacniacza Denona razem z kolumnami elac vela. Interesują mnie te kolumny a bardzo mi się podoba ciepłe brzmienie denonowskie. Edytowano Wtorek o 15:51 przez ksieciunio3231 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano Wtorek o 15:59 Udostępnij Napisano Wtorek o 15:59 A jaki model wzmacniacza masz na myśli? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ksieciunio3231 Napisano Wtorek o 18:12 Autor Udostępnij Napisano Wtorek o 18:12 Nie orientowałem się. Jeśli chodzi o przedział cenowy to tak od 5 do 8000 tys Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lpomis Napisano Wtorek o 23:15 Udostępnij Napisano Wtorek o 23:15 4 godziny temu, ksieciunio3231 napisał: 5 do 8000 tys To dość spory rozstrzał. Za osiem baniek to sam Frederick Horn autograf na piecyku z grobu złoży Gdybyś jednak szukał czegoś bardziej przystępnego i spoglądał na taki PMA-1700NE (okolice 6000zł), to napiszę tylko, że jakoś szczególnie ciepło to on nie gra. Można powiedzieć, że jest nawet lekko rozjaśniony. Cieplej grających Denonów trzeba szukać w starszych seriach lub tych niższych jak np. PMA-800NE. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 23 godziny temu Udostępnij Napisano 23 godziny temu Cześć Elac z Denonem jak najbardziej może się spodobać, ale to kwestia gustu - jak zawsze Na jaki model ELACów patrzysz? Miałeś okazję już czegoś posłuchać? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts