ArturP Napisano wczoraj o 08:38 Autor Napisano wczoraj o 08:38 1 godzinę temu, Piotr Sonido napisał: tym bardziej. Bierz! Kupiłem właśnie na ebay. Niecałe 6k z dostawą DHL. Odpisz, cytując
PanKlor Napisano 22 godziny temu Napisano 22 godziny temu No to trzymam kciuki, zeby DHL sie spisał. To najgorsza firma kurierska z jaką mialem do czynienia. Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu 20 godzin temu, ArturP napisał: Kupiłem właśnie na ebay. Niecałe 6k z dostawą DHL. Tak na Ebay też był. 14 godzin temu, PanKlor napisał: No to trzymam kciuki, zeby DHL sie spisał. To najgorsza firma kurierska z jaką mialem do czynienia. wiecej narzekan jest na DPD Odpisz, cytując
PanKlor Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu 1 godzinę temu, Piotr Sonido napisał: wiecej narzekan jest na DPD Pozwolę się nie zgodzić... https://www.perplexity.ai/search/ktora-firma-kurierska-ma-gorsz-EcmyKs91QoOFh2zPbtVXpg Odpisz, cytując
ArturP Napisano 6 godzin temu Autor Napisano 6 godzin temu Bez różnicy, sprzedający anulował mi zamówienie, bo nie ma sprzętu na stanie. A pisali, że są 4 sztuki. Zamrozili mi 1400 euro na 3-5 dni roboczych, więc szukam dalej. Zobaczę na ten kaufland de. Odpisz, cytując
PanKlor Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, ArturP napisał: Bez różnicy, sprzedający anulował mi zamówienie, bo nie ma sprzętu na stanie. A pisali, że są 4 sztuki. Zamrozili mi 1400 euro na 3-5 dni roboczych, więc szukam dalej. Zobaczę na ten kaufland de. Powodzenia. Mam nadzieje, że płaciłeś kk. Taki dobry zwyczaj przy większych kwotach albo ciut bardziej ryzykownych zakupach (charge back). Odpisz, cytując
ArturP Napisano 5 godzin temu Autor Napisano 5 godzin temu 6 minut temu, PanKlor napisał: Powodzenia. Mam nadzieje, że płaciłeś kk. Taki dobry zwyczaj przy większych kwotach albo ciut bardziej ryzykownych zakupach (charge back). Ebay to chyba takie allegro, powinno być ok - też mają program zwrotu środków. Płaciłem kartą. Kaufland ma od tego samego sellera, więc nie ma ich już pewnie też. No nic, szukam dalej i czekam na dobrą okazję. 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts