Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
20 godzin temu, ArturP napisał:

Kupiłem właśnie na ebay. Niecałe 6k z dostawą DHL.

Tak na Ebay też był.

14 godzin temu, PanKlor napisał:

No to trzymam kciuki, zeby DHL sie spisał. To najgorsza firma kurierska z jaką mialem do czynienia. 

wiecej narzekan jest na DPD

Napisano

Bez różnicy, sprzedający anulował mi zamówienie, bo nie ma sprzętu na stanie. A pisali, że są 4 sztuki. Zamrozili mi 1400 euro na 3-5 dni roboczych, więc szukam dalej. Zobaczę na ten kaufland de.

Napisano
4 minuty temu, ArturP napisał:

Bez różnicy, sprzedający anulował mi zamówienie, bo nie ma sprzętu na stanie. A pisali, że są 4 sztuki. Zamrozili mi 1400 euro na 3-5 dni roboczych, więc szukam dalej. Zobaczę na ten kaufland de.

Powodzenia. Mam nadzieje, że płaciłeś kk. Taki dobry zwyczaj przy większych kwotach albo ciut bardziej ryzykownych zakupach (charge back). 

Napisano
6 minut temu, PanKlor napisał:

Powodzenia. Mam nadzieje, że płaciłeś kk. Taki dobry zwyczaj przy większych kwotach albo ciut bardziej ryzykownych zakupach (charge back). 

Ebay to chyba takie allegro, powinno być ok - też mają program zwrotu środków. Płaciłem kartą. Kaufland ma od tego samego sellera, więc nie ma ich już pewnie też.

No nic, szukam dalej i czekam na dobrą okazję.