Quentin5 Napisano Niedziela o 16:15 Udostępnij Napisano Niedziela o 16:15 Cześć, cieszę się od kilku tygodni z mojego stereo na bazie Arcama AVR5 i Pylonów Diamont 30. Teraz czas na dokupienie centralnego . Pomieszczenie ok 45 M2 dość wysokie ok 4 metrów . Chciałem umieścicć ta kolumnę pod TV na wysokości ok 90 cm na szafce w odległości od Pylonów ok 50 cm . Budżet ok 3k myślałem o Klipsch RP504 . Ale mam wątpliwości co do konfiguracji pracy centralnego 8 ohm z pylonami 4 ohm. Czy to słuszne obawy ? Czy Klipsch dobrze zagra z Pylonami ? z góry dziękuję za wszelkie sugestie i opinie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quentin5 Napisano Niedziela o 16:36 Autor Udostępnij Napisano Niedziela o 16:36 Ewentualnie może warto w ten monitor audio gold . Niewiele drożej ale podobno lepsze od tych klipschów https://www.olx.pl/d/oferta/monitor-audio-gold-gxc350-kolumna-centralna-glosnik-CID99-ID13Tzvi.html Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano Poniedziałek o 08:40 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 08:40 Cześć Warto też rozważyć po prostu centralny od Pylona Diamond Center jest fajną opcją Ale tak to Klipsch i Goldy też są fajnymi opcjami. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts