Skocz do zawartości

Kino Domowe

Obraz i dźwięk (telewizory, projektory, amplitunery i wzmacniacze wielokanałowe, odtwarzacze DVD i BR, wielokanałowe zestawy kolumn, soundbary i projektory dźwięku, "naleśniki" - zestawy zintegrowane wszystko w jednym).

9 780 tematów w tym forum

• 13 odpowiedzi
    • 2,5k wyświetleń
    • 22 odpowiedzi
    • 5,2k wyświetleń
  1. System audio do salonu

• 21 odpowiedzi
    • 2,2k wyświetleń
    • 11 odpowiedzi
    • 1,8k wyświetleń
    • 11 odpowiedzi
    • 3,4k wyświetleń
    • 10 odpowiedzi
    • 1,9k wyświetleń
    • 9 odpowiedzi
    • 1,2k wyświetleń
  2. podłączenia denona

• 4 odpowiedzi
    • 1,6k wyświetleń
  3. HDMI 2.1 1 2

• 37 odpowiedzi
    • 10,6k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 970 wyświetleń
    • 6 odpowiedzi
    • 2,2k wyświetleń
    • 6 odpowiedzi
    • 992 wyświetleń
  4. Kino domowe do 45m2 1 2 3 4

• 82 odpowiedzi
    • 13,9k wyświetleń
    • 41 odpowiedzi
    • 6,2k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 451 wyświetleń
    • 19 odpowiedzi
    • 3,4k wyświetleń
    • 29 odpowiedzi
    • 4,2k wyświetleń
    • 14 odpowiedzi
    • 2,7k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 894 wyświetleń
    • 12 odpowiedzi
    • 2,2k wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 1,7k wyświetleń
  5. NAD T778 1 2

• 26 odpowiedzi
    • 5k wyświetleń
    • 24 odpowiedzi
    • 3,1k wyświetleń
  6. Voice Kraft 6360?

• 9 odpowiedzi
    • 3k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 1,2k wyświetleń

• Ostatnie posty

• Mnie nie jest. Wywodzi się z firmy z wielkimi tradycjami czyli Klein Hummel. Ich monitory maja oznaczenie HK, żeby nikt nie miał watpliwości . Ich mikrofony znane są na calym świecie i powszechnie są uzytkowane. Co chcesz wiedzieć?  
    • Myślałem nad tym, ale już przerabiałem temat Mini LED i się tylko denerwowałem działaniem stref wygaszania i bloomingiem, a znowu jak się to wyłączy to kontrast kuleje. Poza tym trochę gram, a tu OLED będzie dla mnie lepszy. W czwartek do mnie dojedzie OLED 83" LG C4, trochę jeszcze pokombinowałem z ustawieniem stolik/kanapa i odległość do TV mam na poziomie 2,1m, więc jako tako nadrobiłem przekątną.  
    • Czego ty nie rozumiesz? Sprzęt jest dla mnie a to że ktoś mi coś sugeruje to super,  jestem wdzięczny ale to nie oznacza, że od razu muszę tak zrobić. Cena mnie interesuje bo chcę porównać do avr11.  Pisałem, że kolumny do wymiany, po drugie nie chcę kolejnego sprzętu dodatkowego.
    • W miniony weekend dzięki uprzejmości kolegi z Mp3 Store miałem okazję słuchać Chord Hugo TT2 , Fajny dac ale moje zdziwienie było wielkie gdy porównując go z moim Matrix Sabre Pro różnica była nie wielka i nie zawsze na korzyść chorda choć chyba ogólnie gra jakieś 5-10% lepiej . Za to funkcjonalność wejścia obsługiwane formaty tu przegrywa chord na całej linii . Ogólnie szukam dalej taki upgrade  za plus minus 20 tys to raczej słabo . Teraz postaram się posłuchać coś r2r z wyższej półki 
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...