Skocz do zawartości

Kino Domowe

Obraz i dźwięk (telewizory, projektory, amplitunery i wzmacniacze wielokanałowe, odtwarzacze DVD i BR, wielokanałowe zestawy kolumn, soundbary i projektory dźwięku, "naleśniki" - zestawy zintegrowane wszystko w jednym).

10 037 tematów w tym forum

• 3 odpowiedzi
    • 840 wyświetleń
  1. Gniazdo optical out

• 5 odpowiedzi
    • 1,3k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 707 wyświetleń
  2. Stary Amplituner na bezrybiu

• 1 odpowiedź
    • 576 wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 728 wyświetleń
  3. Budżetowe kino domowe do pokoju 16m2

• 4 odpowiedzi
    • 1,1k wyświetleń
    • 10 odpowiedzi
    • 2,7k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 702 wyświetleń
  4. Pioneer XV-BD422B GŁOŚNIK

• 0 odpowiedzi
    • 987 wyświetleń
  5. Samsung HT-DS970

• 3 odpowiedzi
    • 812 wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 574 wyświetleń
  6. Kino domowe 5.1 pomozcie

• 3 odpowiedzi
    • 944 wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 1,2k wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 1,6k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 1,2k wyświetleń
  7. Soundbar 1 2

• 25 odpowiedzi
    • 9k wyświetleń
  8. Pomoc z dźwiękiem w kinie

• 1 odpowiedź
    • 495 wyświetleń
  9. Magnat Signature

• 16 odpowiedzi
    • 7k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 467 wyświetleń
    • 16 odpowiedzi
    • 2,5k wyświetleń
    • 6 odpowiedzi
    • 1,4k wyświetleń
    • 18 odpowiedzi
    • 15,6k wyświetleń
    • 9 odpowiedzi
    • 935 wyświetleń
    • 30 odpowiedzi
    • 4,4k wyświetleń
  10. Dobór głośników

• 2 odpowiedzi
    • 648 wyświetleń

• Ostatnie posty

• Za dzwięk w 80% będę odpowiadały kolumny,które też posiadam. Tylko że u mnie one grają tylko do 80hz bo resztę załatwiają suby. Jestem z tych klipschy zadowolony,aczkolwiek nie są to glośniki do każdego rodzaju muzyki.Czyją się dobrze w muzyce nowoczesnej,nie kupowałbym bym ich do wieczornego plumkania,ani słuchania wokali. Mój zestaw jest podobny do twojego tylko mam inną końcówke mocy,w wiim na equalizerze możesz trochę złagodzic górę w razie potrzeby.      
    • @zmarek skoro się już nausznie przekonaleś jak wiele zmienia miejsce odsłuchu to też weź do serca rady kolegów by pomyśleć o innych kolumnach,a może małej adaptacji akustycznej .  Od siebie dodam , że pomocna jest w testach użycie listy Twoich ulubionych utworów, które szczególnie pobudzają bas w pomieszczeniu odsłuchowym. Łatwiej wtedy wychwycić interesujące Cię różnice przy manipulowaniu ustawieniem kolumn, próbach nowego modelu ,itp. Pozdrawiam
    • Cholera wróżbita jeden, dokładnie tak jest jak mowisz, tak mi wpasowały idealnie wizualnie aż nie chce się ich ruszać hehe i fakt roboty przy tym sporo.  A może orientujesz się jak jest z wysyłką na olx? Mam do nich oryginale paczki, ale to są jakby dwa oddzielne przedmioty, jak się na takie coś ustawia przesyłkę?  Odnośnie kolumn to niedawno słuchałem diamondy 28, w podobnym metrażu i bardo mi się podobało 😁   Jak to się stało? nie wiem.
    • @tomek4446 post @MarcKrawczyk brzmi może nieco zbyt sensacyjnie ,ale dałem swoją gratkę,bo zwraca naszą uwagę na bardzo ważną kwestię,mianowicie wpływ osób trzecich na proces wyborczy. Od wielu lat wiadomo, że za politykami ktoś zawsze stoi, żadne nowum. Natomiast od jakiejś dekady,a już ekstremalnie w ostatnim czasie, wpływ instytucji,czy samej Brukseli na wybory w poszczególnych krajach staje się niemalże jawny. Do tego dochodzą działania organizacji "pozarządowych".  I zależnie od wyniku mamy potem,albo brak śledztwa w sprawie nadużyć,albo nowe wybory jak w Rumunii. Podsumowując,im fasada demokracji bardziej popękana,tym więcej słyszymy o praworządności 
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...